Serialul multipremiat „Ursul” se întoarce pe Disney+ cu al doilea sezon. Când are loc premiera

0
Publicat:

Disney+ anunță că al doilea sezon al serialului FX „Ursul”, așteptat aclamat de critici și câștigător al mai multor premii, va fi difuzat în premieră pe 2 august în România în exclusivitate pe Disney+. Toate cele 10 episoade vor fi disponibile la data difuzării în premieră.

Jeremy Allen White joacă rolul unui bucătar talentat, forțat de împrejurări să devină și antreprenor
Jeremy Allen White joacă rolul unui bucătar talentat, forțat de împrejurări să devină și antreprenor

Cel de-al doilea sezon ni-i prezintă pe Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) care încearcă să-și transforme localul mizerabil de sandvișuri într-un local de calitate. Pe măsură ce transformă restaurantul până la temelie, membrii echipei trec, la rândul lor, prin propriile procesele de transformare, fiind nevoiți să-și confrunte trecutul ca să-și dea seama cine vor să devină în viitor. 

În afară de White, Edebiri și Moss-Bachrach, pe parcursul seriei cu episoade de jumătate de oră, vor mai apărea și Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt și nou-sosita Molly Gordon, în rolurile anterioare.

Serialul apreciat de critici a obținut numeroase premii pentru primul sezon, care includ AFI TV Program of the Year, WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award și ACE Eddie Award. Jeremy Allen White a obținut Golden Globe, SAG Award și Critics Choice Award, la categoria Comedie.

Serialul „The Bear” este produs de FX și a fost creat de Christopher Storer („Ramy”, „Eighth Grade”), care are rolul de producător executiv împreună cu Joanna Calo („BoJack Horseman”, „Undone”), Hiro Murai („Atlanta”, „Station Eleven”), creatorul Super Frog, Josh Senior și Matty Matheson, și Tyson Bidner („Ramy”) cu rolul de producător. Serialul este produs de FX Productions.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite