Noul serial din universul Star Wars, „Ahsoka“, are premiera pe 23 august la Disney+ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria originală live-action de la Lucasfilm, un spin-off al serilului „Mandalorian“, o are în rolul principal pe actrița Rosario Dawson.

Disney+ a anunțat ca mult-așteptatul serial original live-action de la Lucasfilm "Star Wars: Ahsoka" va avea premiera pe 23 august. Un nou trailer si imagini din serial au fost facute publice cu ocazia acestui anunț.

Rosario Dawson în „Star Wars: Ahsoka" FOTO Disney
Rosario Dawson în „Star Wars: Ahsoka" FOTO Disney

Acțiunea serialului este plasată în perioada de după căderea Imperiului spune povestea luptătoarei Ahsoka Tano, o fostă ucenică a lui Anakin Skywalker, o eroină în Războiul Clonelor, însă al cărei destin nu urmează calea clasică Jedi. Aceasta investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Pe lângă Dawson, din distribuția „Ahsoka“ fac parte Natasha Liu Bordizzo în rolul Sabinei Wren, Mary Elizabeth Winstead în rolul Herei Syndulla, Ray Stevenson în rolul lui Baylan Skoll, Ivanna Sakhno în rolul lui Shin Hati, Diana Lee Inosanto în rolul lui Morgan Elsbeth, David Tennant interpretând rolul lui Huyang, Lars Mikkelsen își reia rolul Marelui Admiral Thrawn și Eman Esfandi în rolul lui Ezra Bridger.

Scenariu este realizat de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite