Ce vedem în iunie la Disney +. „Avatar: Calea apei“ și întreaga colecție „Indiana Jones“ VIDEO

0
Publicat:

Blockbustere recente și clasice, dar și filme și seriale noi fi difuzate luna aceasta pe platflorma de streaming.

Întreaga colecție Indiana Jones este disponibilă pe Disney+ FOTO Profimedia
Întreaga colecție Indiana Jones este disponibilă pe Disney+ FOTO Profimedia

Pentru a sărbători viitoarea lansare a filmului „Indiana Jones și Cadranul Destinului“ (premiera în cinematografe va avea loc pe 30 iunie) , Disney+ a lansat ieri colecția de filme „Indiana Jones“.

„Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute“, „Indiana Jones și templul blestemat“, „Indiana Jones și ultima cruciadă“ și „Indiana Jones și regatul craniului de cristal“ sunt toate disponibile pe platforma de streaming.

Luna iunie marchează un an de la lansarea Disney+ în România, iar abonații vor avea parte de premiere de excepție, printre care se numără și marele succes „Avatar: Calea Apei“, așteptat de toată lumea. Samuel Jackson în rolul lui Nick Fury ajunge la Disney+ în mult așteptata serie de spionaj de la Marvel: „Invazia secretă“. În plus, „Flaming Hot: Condimentul succesului“, regizat de Eva Longoria, va spune povestea unui vis american, iar serialul „Gol Pușcă/The Full Monty“ va continua la 25 de ani de la debut, acolo unde a început, în orașul Sheffield.

„Avatar: Calea Apei“ – 7 iunie

Acțiunea filmului se petrece la mai mult de zece ani de la evenimentele din primul film, astfel că „Avatar: Calea apei“ prezintă povestea familiei lui Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), problemele cu care se confruntă aceștia și până unde trebuie să meargă pentru a fi în siguranță, luptele pe care trebuie să le poarte pentru a rămâne în viață și tragediile pe care trebuie să le îndure. Toate acestea se petrec pe fundalul peisajelor marine uluitoare din Pandora, unde publicul face cunoștință cu o nouă cultură, Na’vi, și tot felul de creaturi acvatice exotice.

„Pachetul“ va include conținut bonus, iar telespectatorii pot face cunoștință cu regizorul și producătorii, echipa de distribuție și echipa de filmare.

„Moarte în Caraibe („Saint X“) – 7 iunie

Serialul cu narațiune în planuri temporale multiple explorează genul „fata dispărută“. Serialul urmărește modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanțe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanț, ce o atrag, în cele din urmă, pe sora sa într-o periculoasă misiune de a afla adevărul.

„Flamin’ Hot: Condimentul succesului“ – 9 iunie

Producția spune povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin' Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale.

„Gol Pușcă/The Full Monty“ – 14 iunie

La 25 de ani de la succesul producției britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeași gașcă de băieți pe măsură ce încearcă să facă se descurce în orașul post-industrial Sheffield și prin sectoarele de sănătate, educație și piața forței de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gașca după ce și-a pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prostești și mai disperate. De asemenea, va evidenția modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare - care încă locuiesc în Sheffield - s-a schimbat în deceniile care au trecut.

„Invazia secretă“ – 21 iunie

În noua serie Marvel Studios, Nick Fury află despre o tentativă de invazie a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaților săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill și Skrull-ul Talos, care și-a contruit o viață pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contracronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor și a salva omenirea.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite