A luat Larry Hagman bani de la Nicolae Ceauşescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larry Hagman l-a întruchipat pe afaceristul nemilos J.R Ewing FOTO Reuters
Larry Hagman l-a întruchipat pe afaceristul nemilos J.R Ewing FOTO Reuters

Actorul american Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul de televiziune „Dallas“, care a murit vineri, ar fi primit bani de la dictatorul român Nicolae Ceauşescu, pentru ca regimul comunist să-i poată folosi imaginea.

Interpretul lui J.R pare să aibă mai multe legături cu România decât am fi crezut. Dacă în 1994 ne-a vizitat ţara, iar ulterior a declarat că serialul „Dallas“ a condus la declanşarea Revoluţiei şi căderea regimului comunist, o informaţie ciudată apare din nou în presa internaţională.

Cu ocazia unei vizite pe care Larry Hagman ar fi efectuat-o în anii 1980 în România, unde serialul „Dallas“ era extrem de popular, regimul Ceauşescu i-a cerut actorului permisiunea de a afişa un uriaş panou cu chipul său, pe un imobil, afirmă săptămânalul britanic.

Potrivit Mediafax, săptămânalul britanic „Sunday Times“ susţine că Larry Hagman a făcut această mărturisire unui jurnalist american, cu condiţia ca acea declaraţie să nu fie publicată înainte de moartea sa. „El (Larry Hagman - n.r.) a spus că nu are nimic împotrivă, dacă soţia sa va putea să ridice a doua zi o pungă cu bani gheaţă, din toaleta unei clădiri guvernamentale“, se afirmă în articolul din „Sunday Times“.

„Ei au făcut acest lucru, o pungă maronie plină cu dolari a fost lăsată acolo pentru noi, iar noi am cheltuit banii foarte repede, aşa cum obişnuiam să facem pe atunci“, a declarat actorul. Hagman a declarat, în 2011, într-un interviu citat de torontosun.com , că serialul „Dallas“ a avut o influenţă uriaşă în politica internaţională şi era convins că acest show TV este „responsabil“ pentru declanşarea Revoluţiei din 1989 din România şi pentru moartea fostului dictator Nicolae Ceauşescu.

Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing, a murit la vârsta de 81 de ani, vineri, din cauza unui cancer la gât, generat de de cancerul hepatic cu care a fost diagnosticat în urmă cu peste 20 de ani.
 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite