Fratele mai mic al lui Paul Walker ţine în mâini soarta francizei „Fast and Furious“: producătorii i-au propus să joace rolul lui Brian O'Connor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul în vârstă de 40 de ani care a murit pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil, a primit propunerea de a interpreta personajul Brian O'Conner în ultimele secvenţe din cea de-a şaptea parte a francizei „Fast and Furious“, după cum informează publicaţia „The Daily Mail“.

Cody Walker, în vârstă de 25 de ani, care a fost cascador, i-ar putea lua locul lui Paul Walker în cea mai recentă parte a francizei de succes „Fast and Furious/ Furios şi Iute“. 

După moartea lui Paul Walker, reprezentanţii Universal Pictures au anunţat că este de datoria lor să amâne filmările şi să fie alături de familia actorului. Astăzi, însă, o sursă apropiată echipei de producţie a făcut public faptul că există posibilitatea ca fratele lui Paul Walker să continue filmările, după cum informează „The Daily Mail“.

„Producătorii au avut o serie de întrevedrei imediat după moartea lui Paul. Aceştia au realizat repede că au nevoie de o persoană care să semene cu Paul pentru a putea termina filmările. Atunci au început să se gândească la Cody, fratele aproape identic al lui Paul“, a declarat sursa.

Cody Walker, locuieşte în Oregon, dar după moartea fratelui său a hotărât să mai rămână în Los Angeles, alături de mama sa. „Cody poate fi filmat cu spatele şi de la distanţe foarte mari, iar dacă va fi o secvenţă în acre au nevoie de faţa lui Paul, pot folosi efectele speciale“, a mai spus aceeaşi sursă. 

„Cody poate accepta, dar o va face în memoria fratelul său. Există multe alte detalii care trebuie puse la punct, dar în momentul de faţă atât familia, cât şi echipa sunt încă în doliu“. 

În plus, studiourile Universal au vrut să fie foarte clar faptul că vor lucra alături de membrii familiei lui Walker şi vor asculta sfaturile acestora în ceea ce priveşte soarta personajului Brian O'Connor. 

Rămăşiţele pământeşti ale actorului Paul Walker vor fi incinerate în acest weekend, iar cenuşa starului american va fi îngropată în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles.

Actorul Paul Walker şi prietenul şi partenerul de afaceri Roger Rodas au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac şi a luat foc. Moartea actorului a îndurerat lumea Hollywoodului, iar în urma autopsiei s-a arătat că actorul a supravieţuit impactului, dar a murit din cauza traumatismelor şi arsurilor. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Actorul Paul Walker, cunoscut pentru rolul din „The Fast and The Furious“, a murit într-un accident de maşină

Actorul american Paul Walker, cunoscut pentru interpretările sale din filmele „The Fast and The Furious”, a murit sâmbătă într-un accident de maşină în California, anunţă ABC Net.

Paul Walker a murit „iute şi furios“: un împătimit al maşinilor de curse şi al biologiei marine

Paul Walker, actorul devenit cunoscut pentru rolul lui Brian O’Conner din seria „Fast and Furious“, a murit, sâmbătă, în urma unui accident auto. Walker a devenit cunoscut graţie unor producţii precum „Tânăr şi neliniştit“, a fost protagonist într-o reclamă pentru Pampers şi era pasionat de biologia marină.

Vedetele hollywoodiene deplâng moartea lui Paul Walker: „Raiul a câştigat un nou înger“

Moartea fulgerătoare şi violentă a actorului american Paul Walker, cunoscut pentru interpretările sale din seria „The Fast and The Furious“, a cutremurat Hollywood-ul. Colegii de platou şi nu numai şi-au exprimat regretele prin intemediul reţelelor sociale, după cum informează „The Hollywood Reporter“.

Moartea lui Paul Walker: copilul şoferului a încercat să-şi scoată tatăl din maşina încă în flăcări, după accident

Noi informaţii privind moartea lui Paul Walker şi a prietenului său, pilotul Roger Rodas, care se afla la volanul maşinii în care şi-au găsit amândoi sfârşitul, au ieşit la suprafaţă. Potrivit unui martor ocular, fiul lui Rodas (8 ani) a ajuns la locul accidentului şi, cuprins de disperare, a încercat să-şi scoată tatăl din fiarele contosionate, chiar înainte de stingerea completă a flăcărilor ce cuprinseseră maşina.

Roluri memorabile interpretate de actorul Paul Walker

Moartea actorului Paul Walker, în urma unui accident de maşină, a venit ca un şoc în lumea filmului american. Recunoscut drept poliţitul Brian O’Conner, din seria „Fast and Furious/Iute şi Furios“, Walker şi-a clădit, atent şi uneori în văzul opiniei publice, o carieră spectaculoasă la Hollywood. El a mai avut roluri în filme precum „Tânăr şi Neliniştit“, „Varsity Blues“, „The Skulls“ sau „Flags of Our Fathers“.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite