Corpul lui Paul Walker a fost returnat familiei pentru pregătirea funeraliilor din acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămăşiţele trupeşti ale actorului Paul Walker au fost înapoiate familiei după efectuarea investigaţiilor medicale. Funeraliile actorului vor avea loc în acest weekend, familia şi prietenii apropiaţi fiind cei care îl vor omagia, scrie „contactmusic.com“.

După efectuarea necropsiei, trupul lui Paul Walker a fost returnat familiei care deja a început pregătirile pentru înmormântarea acestuia. Corpul lui Walker a fost transportat, la cererea familiei, la Forest Lawn Hollywood Hills.

În urma investigaţiilor medicilor legişti s-a stabilit că Paul Walker a murit din cauza leziunilor traumatice şi a arsurilor provocate de accidentul de maşină în care a fost implicat pe 30 noiembrie în Santa Clarita. Acesta dorea să ajungă la un eveniment caritabil găzduit de propria lui organizaţie, „Reach Out Worldwide“.

Maşina Porche GT în care Walker se afla pe scaunul din dreapta s-a izbit de un copac, apoi de un felinar înainte de a fi cuprinsă de flăcări. De asemenea, pilotul Roger Rodas, conducătorul autovehiculului şi prieten al lui Walker, a murit în urma accidentului. Meidcii legişti au stabilit că morţile celor doi au fost accidentale.

Familia actorului au început deja programările pentru funeraliile care vor avea loc în acest weekend. Ceremonia va fi restrânsă, alături de familie venind prieteni apropiaţi ţi actori de pe platourile de filamre ale francizei „Iute şi Furios/Fast and Furious“. „Toate detaliile legate de înmormântare sunt în curs de elaborare“, a declarat o sursă din apropierea familiei pentru „E! News“. Tyrese Gibson, care a jucat alături de Walker în fraciza legată de cursele de maşini, a ajutat familia pentru organizarea aranjamentelor funerare.

Echipa de producţie a filmului „Iute şi Furios/Fast and Furious“ a fost, de asemenea, invitată la funeraliile lui Paul Walker, fiecare membru fiind apropiat de actor încă de la începutul filmărilor din 2001. O altă sursă din interiorul familiei a declarat pentru aceeaşi publicaţie „E! News“ că fiica de 15 ani a actorului, Meadow, este marea preocupare a familiei în acest moment. „Se simte bine, exact aşa cum ne-am aşteptat. Este puţin confuză şi derutată acum, dar îşi petrece timpul cu prieteni apropiaţi“, a declarat sursa.

image

Vin Diesel, un alt actor care a colaborat cu Walker, ţine permanent contactul cu familia Walker, însă durerea l-a răpus până şi pe acesta în încercarea de a-i consola pe membrii familiei. „M-am gândit că au nevoie de puterea mea, dar mi-am dat seama, odată ajuns acolo, că nu sunt destul de puternic. Eu am avut nevoie de ajutor după aceea“, a scris Diesel pe reţeaua socială Facebook.

Paul Walker FOTO Reuters

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet“. Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven“, „Throb“ şi „Tânăr şi neliniştit“. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues“ (1999), „The Skulls“ (2000), „Timeline“ (2003), „Flags of Our Fathers“ (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious“. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours“, în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions“ şi „Furios şi iute 7“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite