VIDEO Producătorii „Fast and Furious 7“ se gândesc să renunţe la tot materialul filmat cu Paul Walker, dar i-au făcut un video tribut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studiourile Universal au luat decizia de a amâna producţia peliculei „Fast and Furious 7“, în urma tragediei în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker. Producătorii au în vedere posibilitatea de a renunţa complet la materialul cu Paul Walker şi de a relua filmările, după cum a declarat o sursă din cadrul studiourilor pentru site-ul The Wrap.

Universal a anunţat miercuri seară că vor anula pe un termen nedeterminat producţia celei de-a şaptea părţi a francizei „Fast and Furious“. Producătorii încearcă să decidă soarta filmului având în vedere că mai mult de jumătate este deja filmat, lipsind doar scenele cheie cu Paul Walker. 

„Acum toţi oamenii din Universal încearcă să sprijine familia lui Paul Walker, dar şi pe cei din distribuţie, echipa şi realizatorii filmului. În momentul de faţă considerăm că este responsabilitatea noastră să oprim producţia Fast and Furious 7 pe o perioadă nedefinită pentru a putea evalua toate opţiunile disponibile de a merge mai departe cu franciza“, au declarat reprezentanţii studiourilor, după cum informează „Variety“.

Pe de altă parte, producătorii „Fast and Furious 7“ au în vedere scoaterea din uz a întregului film şi reluarea filmărilor, cu atât mai mult cu cât proiectul este asigurat, iar costurile amânării sau anulării complete a producţiei nu vor fi o problemă pentru producători, potrivit site-ului The Wrap.

În ceea ce priveşte opţiunile scenariştilor, acestea sunt diverse: fie să integreze moartea lui Brian O’Connor, personajul jucat de Paul Walker, în următorul film, fie să păstreze personajul sub interpretarea altui actor sau să folosească un alt actor pe faţa căruia să se adauge prin CGI chipul lui Paul Walker, cum s-a întâmplat şi în cazul lui Oliver Reed în „Gladiatorul“.

Aceeaşi sursă a declarat, pentru The Wrap, că poate dura şi câteva săptămâni până producătorii vor lua o decizie în ceea ce priveşte continuarea filmului. Un lucru este sigur: studiourile Universal nu vor renunţa la această franciză, mai ales că mai mulţi actori au semnat deja contracte pentru cea de-a opta parte a filmului.

În plus, studiourile Universal au lansat un tribut video în memoria actorului. Clipul video prezintă mai multe scene cu Paul Walker din primele şase părţi ale filmului. Actorul american şi Roger Rodas, partenerul de afaceri şi prietenul lui Walker, au murit sâmbătă într-un tragic accident auto. 

  

„Vin acasă!” Tribut emoţionant adus lui Paul Walker de creatorii „Fast & Furious”

Articole pe aceeaşi temă:

Actorul american Paul Walker, cunoscut pentru interpretările sale din filmele „The Fast and The Furious”, a murit sâmbătă într-un accident de maşină în California, anunţă ABC Net.

Paul Walker, actorul devenit cunoscut pentru rolul lui Brian O’Conner din seria „Fast and Furious“, a murit, sâmbătă, în urma unui accident auto. Walker a devenit cunoscut graţie unor producţii precum „Tânăr şi neliniştit“, a fost protagonist într-o reclamă pentru Pampers şi era pasionat de biologia marină.

Moartea fulgerătoare şi violentă a actorului american Paul Walker, cunoscut pentru interpretările sale din seria „The Fast and The Furious“, a cutremurat Hollywood-ul. Colegii de platou şi nu numai şi-au exprimat regretele prin intemediul reţelelor sociale, după cum informează „The Hollywood Reporter“.

Noi informaţii privind moartea lui Paul Walker şi a prietenului său, pilotul Roger Rodas, care se afla la volanul maşinii în care şi-au găsit amândoi sfârşitul, au ieşit la suprafaţă. Potrivit unui martor ocular, fiul lui Rodas (8 ani) a ajuns la locul accidentului şi, cuprins de disperare, a încercat să-şi scoată tatăl din fiarele contosionate, chiar înainte de stingerea completă a flăcărilor ce cuprinseseră maşina.

Moartea actorului Paul Walker, în urma unui accident de maşină, a venit ca un şoc în lumea filmului american. Recunoscut drept poliţitul Brian O’Conner, din seria „Fast and Furious/Iute şi Furios“, Walker şi-a clădit, atent şi uneori în văzul opiniei publice, o carieră spectaculoasă la Hollywood. El a mai avut roluri în filme precum „Tânăr şi Neliniştit“, „Varsity Blues“, „The Skulls“ sau „Flags of Our Fathers“.

Ultimele informaţii în cazul morţii actorului Paul Walker (40 de ani) indică faptul că viteza şi o defecţiune a sistemului de direcţie al maşinii în care se afla acesta au reprezentat factorii decisivi care au dus la producerea accidentului.

Fanii actorului american Paul Walker, care a murit în urma unui accident de maşină, se vor întâlni vineri seara, de la ora 20.00, pe platoul de la Stadionul “Dan Păltinişanu”.

Fanii actorului Paul Walker din România îi vor aduce, vineri seara, un omagiu. Admiratorii săi au creat evenimentul „Paul Walker World Wide Drive Bucharest“ în care vor ţine un moment de reculegere şi vor tura maşinile prin centrul Bucureştiului, în memoria lui Walker.

Studiourile Universal au anunţat că o parte din încasările generate de comercializarea DVD-urilor cu filmul „Furios şi iute 6", în care a jucat Paul Walker, actorul decedat sâmbătă în accident de automobil, va fi donată persoanelor afectate de catastrofe naturale.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite