DVD-ul „Ţeapă în stil american“ se distribuie în premieră împreună cu „Weekend Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii Amy Adams, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Christian Bale, Jennifer Lawrence FOTO Ascot Elite
Actorii Amy Adams, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Christian Bale, Jennifer Lawrence FOTO Ascot Elite

„Weekend Adevărul“ lansează vineri, 6 iunie, în premieră pe DVD comedia „Ţeapă în stil american/ American Hustle“ la preţul de 19,99 RON.

Pentru toţi cinefilii, „Weekend Adevărul“ a pregătit un film care s-a bucurat de un succes răsunător, care s-ar putea rezuma în trei Globuri de Aur (Cel mai bun film - comedie sau musical, Cea mai bună actriţă - Amy Adams şi Cea mai bună actriţă în rol secundar - Jennifer Lawrence), zece nominalizări la prestigioasele premii Oscar şi 13 nominalizări la premiile Critics' Choice Awards. 

Filmul, pe suport DVD, va fi distribuit vineri, 6 iunie, împreună cu „Weekend Adevărul“ la doar 19,99 RON. 

Mai presus de orice, pelicula dispune de o distribuţie de excepţie: Amy Adams, Jennifer Lawrence, Christian Bale şi Bradley Cooper, actorii fetiş al lui David O. Russell, care i-au fost alături şi în celelalte două filme aclamate atât de cinefili, cât şi de critici: „The Fighter/ Luptătorul“ şi „Silver Linings Playbook/ Scenariu pentru happy-end“.

american hustle weekend adevarul

Filmul este regizat de David O. Russell şi vag bazat pe operaţiunea FBI ABSCAM de la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980: FBI-ul a folosit un actor şi un şeic pentru a ademeni într-o capcanămai mulţi oficiali guvernamentali corupţi.

Acţiunea este plasată „în lumea fascinantă a celui mai grozav scandal“, iar filmul spune povestea unui „escroc genial“, Irving Rosenfeld (interpretat de Christian Bale), care, alături de „seducătoarea şi parşiva“ sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, „plin de idei trăsnite“, Richie DiMaso (Bradley Cooper), după cum apreciază cinemagia.ro.

Filmul s-a bucurat de admiraţia criticilor de specialitate, care au aplaudat atât povestea, dar mai ales actorii. 

   

„Este o succesiune de suprize şi admiraţie faţăde dragostea lor pentru filme, toţi actorii îşi asumă riscuri enorme şi formează un întreg care poate egala orice din epoca de aur a Hollywood-ului“, este de părere criticul de film David Denby, de la „The New Yorker“.

   

„Un film mai bun nici că se putea“, a punctat la rândul lui Richard Roeper, de la „Chicago Sun-Times“.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite