Cine este principalul favorit al caselor de pariuri în privinţa şanselor de a interpreta personajul James Bond

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tom Hardy, Aidan Turner şi James Norton au devenit principalii favoriţi ai caselor de pariuri din Marea Britanie în privinţa şanselor de a îl înlocui pe actorul Daniel Craig în rolul personajului James Bond din franciza cinematografică omonimă, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Cei trei actori sunt creditaţi cu şanse egale - 3 la 1 - pentru a deveni următorul agent 007 atunci când Daniel Craig se va retrage din franciza „James Bond“.

Jack Huston, un star al serialului „Boardwalk Empire“, este creditat cu o şansă de 5 la 1, în timp ce doi dintre foştii favoriţi, Idris Elba şi Tom Hiddleston, au coborât în acest clasament şi au fiecare o şansă de 8 la 1.

Ryan Gosling, Michael Fassbender şi Cilliam Murphy sunt cele mai recente nume care apar în topul favoriţilor pentru acest rol, potrivit The Sun.

Tom Hardy a vorbit recent despre zvonurile potrivit cărora el va juca rolul James Bond într-un nou film ce va fi regizat de Christopher Nolan. Într-un interviu acordat pentru Daily Beast, Tom Hardy a spus că Nolan, regizorul cu care a colaborat la filmele „Inception“, „The Dark Knight Rises“ şi „Dunkirk“, ar fi „o alegere extraordinară“ dacă va fi desemnat pentru a prelua de la Sam Mendes bagheta regizorală a următorului film din seria „James Bond“.

Daniel Craig nu a confirmat deocamdată în mod oficial dacă va juca într-un nou film din această franciză. 

Franciza „James Bond“, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de şase actori.

Rolul principal din cele mai recente patru filme ale francizei „James Bond“ a fost interpretat de actorul britanic Daniel Craig, care l-a jucat pe agentul 007 în lungmetrajele „Casino Royale“ (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace“ (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall“ (2012) şi „Spectre“ (2015).

Edward Thomas „Tom“ Hardy, născut pe 15 septembrie 1977, la Londra, este un actor englez. Şi-a început cariera în drame de război, fiind ales pentru rolul lui John Janovec în miniseria „Camarazi de război“, produsă şi difuzată de HBO. Şi-a făcut debutul în cinematografie în 2001, în thrillerul „Black Hawk Down“, regizat de Ridley Scott. Printre celelalte filme notabile în care s-a remarcat se numără câteva producţii cinematografice de mare succes, precum lungmetrajul SF „Star Trek: Nemesis“ (2002), filmul de acţiune „RocknRolla“ (2008), drama psihologică cu accente biografice „Bronson“ (2008), thrillerul SF „Inception“ (2010), filmul de spionaj „Tinker Tailor Soldier Spy“ (2011), dramele „Lawless“ (2012) şi „Locke“ (2013) şi westernul biografic „The Revenant“, care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar“. A impresionat şi în filmul cu supereroi „The Dark Knight Rises“ (2012), în thrillerul distopic „Mad Max: Fury Road“ şi în thrillerul poliţist „Legend“ (2015). 

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite