Ce sumă i-a fost oferită actorului Daniel Craig pentru a-l interpreta din nou pe James Bond VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Craig, în rolul lui James Bond din filmul „Spectre“ FOTO Sony Pictures
Daniel Craig, în rolul lui James Bond din filmul „Spectre“ FOTO Sony Pictures

Actorului britanic Daniel Craig, în vârstă de 48 de ani, i s-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat pentru a reveni în rolul celebrului James Bond în alte două filme ale francizei.

În ciuda speculaţiilor cu privire la ce actor ar fi mai potrivit pentru rolul lui James Bond, favoriţi fiind Idris Elba, Tom Hiddleston şi Aidan Turner, se pare că studiourile Sony încearcă să-l păstreze pe Daniel Craig, scrie „The Guardian“.

Daniel Craig, despre care se zvoneşte că a fost plătit cu 65 de milioane de dolari pentru ultimul film al seriei, „Spectre“ (2015), s-a arătat sceptic privind întoarcerea la rolul care l-a consacrat, deşi a jucat în patru dintre filmele francizei. „The Guardian֧“ anunţă însă că starului i s-a oferit suma de 150 de milioane de dolari pentru a apărea în următoarele două filme. 

Potrivit unor informaţii publicate în tabloidele britanice, Craig ar fi refuzat deja o ofertă de 99 milioane de dolari pentru a interpreta încă o dată rolul agentului 007.

În 2015, artistul a declarat că mai bine „şi-ar tăia venele“ decât să mai joace încă o dată rolul spionului. Ulterior, actorul a rectificat acea declaraţie – care i-a atras numeroase critici din partea fanilor –, şi a spus că a fost contactat în vederea realizării unui al cincilea film cu James Bond şi ar fi tentat să accepte, „însă doar pentru bani“. 

Cele 150 de milioane de dolari, oferite de Sony Pictures, ar implica alte două filme, dar niciunul nu va fi regizat de Sam Mendes, care a semnat ultimele capitole ale seriei, „Spectre“ şi „Skyfall“, producţii ce s-au bucurat de un uriaş succes comercial, dar şi de aprecierea criticilor. 

Purtătorul de cuvânt al companiei Sony Pictures a spus că nu comentează informaţia. 

   

Franciza „James Bond“, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste şapte miliarde de dolari pe plan internaţional. Rolul principal din cele mai recente patru filme a fost interpretat de actorul britanic Daniel Craig. 

De-a lungul timpului, personajul James Bond a fost interpretat de şase actori: Sean Connery (1962–1967; 1971; 1983), George Lazenby (1969), Roger Moore (1973–1985), Timothy Dalton(1987–1989), Pierce Brosnan (1995–2002), Daniel Craig (2006–prezent).

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite