Serialul „Tabu“, cu Tom Hardy în rolul principal, va fi disponibil pe HBO GO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul-dramă „Tabu“, în care rolul principal este interpretat de actorul britanic Tom Hardy, va fi disponibil începând din acest weekend pe platforma HBO GO.

Serialul FX „Tabu“ va avea premiera pe HBO GO duminică, 8 ianuarie. Seria va avea opt episoade a câte o oră fiecare şi este produsă de Tom Hardy, Ridley Scott şi Steven Knight, marcând astfel a treia colaborare dintre Hardy şi Knight, după „Locke“ şi „Peaky Blinders“. 

Acţiunea serialului „Tabu“ este plasată în anul 1814 şi prezintă călătoria lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului şi se întoarce schimbat complet. Deşi se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moşteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său şi pentru a-şi reclădi viaţa. Înconjurat de conspiraţii, crimă şi trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafaţă într-o poveste volatilă de dragoste şi trădare.  

Tom Hardy joacă rolul principal, cel al lui James Keziah Delaney. Din distribuţie mai fac parte Jonathan Pryce („Urzeala tronurilor“) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly („Culisele puterii“) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin („Urzeala tronurilor“) apare ca Zilpha Geary şi David Hayman ca Brace.

„Tabu“ este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) şi de Anders Engström (episoadele 5-8) şi creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy şi Chips Hardy. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite