Cine este actriţa favorită pentru a fi următoarea „fată Bond“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva actriţe sunt cotate cu şanse mari de a primi rolul următoarei „Bond girl“ în viitorul film al celebrei francize, însă un nume se distanţează din pluton.

Actriţa australiană Margot Robbie, în vârstă de 26 de ani, este favorita caselor de pariuri pentru a o interpreta pe fata Bond în următorul film dedicat celebrului agent secret. Margot Robbie şi-a făcut debutul cinematografic în drama cu accente comice „About Time“ (2013), însă s-a făcut remarcată în comedia lui Martin Scorsese „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street“, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio. 

În anul 2015, Robbie a jucat în drama „Focurs“, drama romantică „Suite Francaise“ şi în SF-ul „Z for Zacharian“, dar şi în comedia „The Big Short“. Anul acesta, poate fi văzută pe marile ecrane în rolul frumoasei Jane Porter din „Legenda lui Tarzan/ The Legend of Tarzan“ şi în al eroinei Harley Quinn în filmul cu supereroi „Brigada Sinucigaşilor/ Suicide Squad“.

Printre preferatele de a o interpreta pe următoarea fată Bond se numără actriţa britanică Emily Blunt (33 de ani), modelul şi actriţa americană Emily Ratajkowski (25 de ani) şi actriţa britanică Emma Watson (26 de ani), scrie „The Independent“.

Alte actriţe care şi-au arătat interesul de a juca în această serie, dar în rolul principal, sunt actriţa britanică Emilia Clarke (29 de ani), interpreta personajului Daenerys Targaryen din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, şi actriţa Gillian Anderson (47 de ani), protagonista unor seriale celebre precum „Dosarele X“ şi „Hannibal“.

Prima fată Bond a fost interpretată de actriţa suedeză Ursula Andress, acesteia urmându-i nume precum Daniela Bianchi, Honor Blackman, Shirley Eaton, Claudine Auger, Molly Peters şi Martine Beswick. Monica Bellucci, care a jucat în cel mai recent film al francizei, a devenit, la 50 de ani, cea mai în vârstă fată Bond, deşi actriţa italiană a declarat că se consideră mai degrabă o „femeie Bond“.

Cât despre rolul lui James Bond, cele mai mari şanse le are actorul britanic Tom Hiddleston (35 de ani), după ce preferatul Idris Elba (43 de ani) a sugerat că ar refuza această partitură considerându-se prea bătrân. 

Actorul britanic Daniel Craig (48 de ani), care l-a interpretat de patru ori pe spionul James Bond, nu îşi mai doreşte să continue acest proiect şi chiar, potrivit unor surse din industrie, ar fi refuzat suma de 99 milioane de dolari oferită pentru a-şi relua rolul. 

De altfel, Sam Mendes, care a regizat filmele „Skyfall“ şi „Spectre“, a anunţat că nu va mai regiza umrătorul lungmetraj al seriei, dar şi că fanii vor avea o adevărată surpriză în ceea ce-l priveşte pe James Bond, insinuând că nu ar fi niciunul dintre numele vehiculate în media.

Franciza „James Bond“, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste şapte miliarde de dolari pe plan internaţional. Rolul principal din cele mai recente patru filme a fost interpretat de actorul britanic Daniel Craig. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, „Skyfall“, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

De-a lungul timpului, personajul James Bond a fost interpretat de şase actori: Sean Connery (1962–1967; 1971; 1983), George Lazenby (1969), Roger Moore (1973–1985), Timothy Dalton(1987–1989), Pierce Brosnan (1995–2002), Daniel Craig (2006–prezent).

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite