Ana Ularu va fi iubita lui Keanu Reeves în thrillerul „Siberia“: care e povestea şi când va fi lansat filmul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Ana Ularu îşi îmbogăţeşte cariera cu un nou rol la Hollywood. Românca va juca alături de starul american Keanu Reeves în thrillerul romantic „Siberia“, care este regizat de Matthew Ross şi va avea premiera pe marile ecrane anul viitor.

Regizorul american Matthew Ross şi-a completat distribuţia pentru filmul „Siberia“, ce-l are pe Keanu Reeves în prim-plan. În afară de acesta, în roluri centrale vor mai apărea  Ana Ularu, Pasha Lychnikoff (cunoscută din „Shameless“ şi „Ray Donovan“) şi Molly Ringwald („Riverdale“ şi „All These Small Moments“), potrivit Deadline.com, citat de Cinemagia.

Românca va interpreta rolul iubitei personajului jucat de Keanu Reeves. „Siberia“ îl prezintă pe Lucas (Reeves), un comerciant american de diamante care, odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Ajuns în Rusia, Lucas începe o relaţie amoroasă obsesivă cu Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre cei doi sporeşte, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a comerţului de diamante.  

Proiectul intră în etapa filmărilor, iar lansarea pe marile ecrane este programată pentru anul 2018.

Ana Ularu este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. Cel mai recent, actriţa a fost lăudată pentru rolul din serialul NBC „Emerald City“, inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz“ şi în care o joacă pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest.

În 2016, românca a putut fi văzută pe marile ecrane şi în „Inferno“, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“, în care rolul principal este interpretat de apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani).

Actriţa Ana Ularu a apărut şi în drama „Serena“ (2014), în regia câştigătoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper. De asemenea, Ana a jucat rolul principal în SF-ul „Index Zero“ şi a apărut în serialul „Familia Borgia“, difuzat de HBO, care l-a avut cap de afiş pe actorul Jeremy Irons.

Ana Ularu a avut unul din rolurile principale în filmul „Italiencele“ (2004), de Napoleon Helmis, şi a mai jucat în scurtmetrajul „Turkey Girl“, de Cristian Mungiu, filmul colectiv „Obiecte pierdute/ Lost and Found“, în „Hârtia va fi albastră“, de Radu Muntean, dar şi în „Tinereţe fără tinereţe“, al lui Francis Ford Coppola. Totodată, ea a primit trofeul Boccalino - premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic“, de Bogdan George Apetri. De asemenea, Ana Ularu a jucat în „Sunt o babă comunistă“, de Stere Gulea, şi „O vară foarte instabilă“, de Anca Damian.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite