Ana Ularu a lucrat cu regizoarea Sussane Bier, care a câştigat un Oscar în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Ularu în studioul Adevărul Live FOTO click
Ana Ularu în studioul Adevărul Live FOTO click

Ana Ularu a fost invitată la Adevarul Live  şi a vorbit despre colaborarea cu regizoarea Susanne Bier la filmul ”Serena”, care va avea premiera în octombrie 2013.

Ana Ularu are un impresionant portofoliu de actriţă. După rolul principal din filmul ”Periferic- Outbound”, regizat de Bogdan George Apetri, a avut roluri în celebrul serial ”Borgia” şi în filmul ”Serena”, regizat de Sussane Bier.

”Serena” este povestea unui cuplu din Carolina de Nord şi este ecranizarea romanului scris de Ron Rash, care a contribuit şi la scenariu.

George şi Serena Pemberton  trăiesc în perioada Marii recesiuni americane din anii’30 şi pleacă din Boston în Carolina de Nord pentru a construi o afacere cu cherestea. Lucrurile se complică pentru cei doi când George află că are un copil dintr-o relaţie pasageră, iar Serena nu poate avea copii.

George şi Serena Pemberton sunt interpretaţi de Jennifer Lawrence (”Jocurile foamei”) şi Bradley Cooper (”Marea mahmureală”), care au mai fost partneri în ”Silver Linings Playbook - Scenariu pentru happy-end”, care are un Oscar pentru Cel mai bun film din 2013 şi i-a adus lui Jennifer premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal.

Filmul ”Serena” trebuia să fie regizat de Darren Aronofsky (”Black Swan”), cu Angelina Jolie în rolul principal, dar cei doi au renunţat şi proiectul a fost preluat de Susanne Bier şi Jennifer Lawrence. Jennifer i-a trimis scenariul lui Bradley Cooper şi l-a întrebat dacă vrea să joace împreuna şi în acest film.

În distribuţie mai sunt actorii englezi Rhys Ifans (”Amazing Spider-man” şi Toby Jones (”Tinker,Taylor, Soldier, Spy”).

Ana Ularu este în film mama copilului ilegitim al lui George Pemberton şi are o viaţă grea din cauza răzbunătoarei Serena. Ana declara că nu a fost impresionată de celebritatea partenerilor, ci de personalitatea regizoarei. Sussane Bier are studii de arhitectură la Londra şi şcoală de film în Danemarca. Este singura regizoare din Danemarca nominalizată de două ori la Oscar pentru Cel mai bun film străin - ”After the Wedding – După nuntă” din 2007 şi ”In a Better World – Într-o lume mai bună”, care a şi câştigat în 2011. Susane Bier a regizat un film şi în America, ”Thing we lost in the Fire - Pierderi dureroase”, din 2007, o dramă cu Halle Berry, Benicio del Toro şi David Duchovny, produsă de DreamWorks.

”N-am avut nicio emoţie când i-am cunoscut pe Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence, dar am devenit total inutilă, m-am pierdut absolut, când am cunoscut-o pe Susanne Bier, regizoarea filmului "Serena", a declarat Ana Ularu la Adevărul Live.
Vom vedea filmul ”Serena” în toamna aceasta.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite