East European Comic Con 2015: actorii din serialul „Umbre“, printre invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protagoniştii celei mai ample producţii HBO Europe realizată în România, serialul „Umbre“, vor fi prezenţi la East European Comic Con, convenţie ce se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo.

Astfel, actorii Şerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Ştefan Velniciuc, Sergiu Costache şi Gabi Huian vor fi prezenţi pe scena de la Romexpo, sâmbătă, 9 mai, de la ora 16:00, şi vor răspunde întrebărilor publicului, dezvăluind amănunte inedite de pe platourile de filmare. 

„Umbre“ este o dramă cu influenţe de comedie neagră şi spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere. Serialul „Umbre“ are opt episoade şi este al treilea serial pe care HBO Europe îl produce în întregime în ţara noastra. Producţia poate fi urmărită în întregime pe HBO GO.

East European Comic Con reuneşte anul acesta şase actori de calibru de la Hollywood: Manu Bennett (Crixus din „Spartacus“), Robert Knepper (T-bag din „Prison Break“), John Noble (Walter Bishop din „Fringe“, Denethor din „Stăpânul Inelelor“), Kristian Nairn (Hodor din „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“), Osric Chau (Kevin Tran din „Supernatural“) si Dan Starkey (Strax din „Dr. Who“). De asemenea, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni special în România pentru acest eveniment.

De asemenea, vor fi prezente şi nume cunoscute din mediul online precum Creative Monkeyz, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, BROmania şi Bobospider, dar şi artişti grafici de seamă ca Skies of Fire, Bobmeatbag, Marco Santucci, Sycra, Victor Drujiniu, Puiu Manu si Alexandru Ciubotariu (Pisica Patrata).

Oaspete de onoare va fi Tronul de Fier din cel mai popular serial al momentului, „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“, adus direct de pe platourile de filmare de către HBO România.

Evenimentul va găzdui şi două competiţii importante: finala est-europeană ESL SEE, dedicată gaming-ului, precum şi Cosplay World Masters de unde se vor califica reprezentanţii a patru ţări în marea finala de la Lisabona. În plus, publicul se va putea relaxa în zona de gaming amenajată, un concurs de cosplay separat de competiţia enunţată mai sus, un concurs de quiz, boardgames şi multe alte surprize.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi My Ticket la pretul de 69 de lei. În ultima săptămână costul va fi de 79 de lei. East European Comic Con este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite