Interpretul lui Hodor din „Urzeala tronurilor“ vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kristian Nairn îl pe interpretează
simpaticul uriaş Hodor, în serialul „Urzeala tronurilor“.
Kristian Nairn îl pe interpretează simpaticul uriaş Hodor, în serialul „Urzeala tronurilor“.

După actorul Kevin Sorbo (interpretul lui Hercule în celebrul serial omonim), un nou star a fost confirmat la evenimentul East European Comic Con (8-10 mai, Bucureşti): actorul Kristian Nairn, care îl pe interpretează simpaticul uriaş Hodor, în serialul „Urzeala tronurilor“.

Kristian Nairn (39 de ani) este el însuşi un mare fan al universului benzilor desenate şi al genurilor SF, fantasy şi horror.

Despre experienţa interpretării lui Hodor, Kristian a mărturisit că a suferit de deficienţe de auz în copilărie, iar modul în care reuşea să-i înţeleagă pe cei din jur l-a pregătit pentru rolul din serialul-fenomen „Game of Thrones“.

„Spre deosebire de cărţile lui George R.R. Martin, acolo unde emoţiile lui Hodor sunt descrise printr-un singur cuvânt, eu am o calitate în plus: limbajul corpului. În copilărie am avut deficienţe de auz şi, adesea, în şcoală, am fost nevoit să-mi dau seama de context şi de emoţiile oamenilor, privindu-le atent feţele şi observându-le limbajul corpului. Experienţa personală mi-a oferit cele mai bune calităţi pentru a juca rolul lui Hodor“. Recent, actorul irlandez  şi-a dezvăluit orientarea sexuală şi a dezvăluit că este homosexual.

East European Comic Con va avea loc timp de trei zile, în perioada 8-10 mai, la Romexpo. Primele o mie de abonamente sunt disponibile la preţul de 49 de lei, următoarele trei mii vor putea fi cumpărate cu 64 de lei, iar în ultima săptămână preţul unui abonament va fi de 79 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţelele My Ticket şi Eventim. East European Comic Con este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.
 

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite