Actorul John Noble, cunoscut din „Stăpânul inelelor“ şi „Fringe“, vine la East European Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Noble
s-a mai remarcat prin rolurile secundare din seriale ca „24“,
„Transformers Prime“, „All Saints“ şi „Home and Away“
FOTO AP
John Noble s-a mai remarcat prin rolurile secundare din seriale ca „24“, „Transformers Prime“, „All Saints“ şi „Home and Away“ FOTO AP

Actorul John Noble, cunoscut pentru rolul Denethor, cel din urmă guvernator al Gondorului, din trilogia „Stăpânul Inelelor“, dar şi pentru interpretarea din serialul de succes „Fringe“, va veni în premieră în România, la East European Comic Con 2015.

Actorul de origine australiană mai este cunoscut pentru rolul doctorului Walter Bishop din producţia Fox „Fringe“, pentru care a şi fost recompensat cu un premiu Critics’ Choice Television, dar şi pentru rolul lui Henry Parrish din seria horror „Sleepy Hollow“, arată Mediafax.

John Noble s-a mai remarcat prin rolurile secundare din seriale ca „24“, „Transformers Prime“, „All Saints“ şi „Home and Away“.

În ultima parte a trilogiei „Stăpânul Inelelor“, „Întoarcerea Regelui“, film câştigător a 11 premii Oscar, Noble îl interpretează pe Denethor, cel din urmă guvernator al Gondorului, care va fi înlocuit de regele de drept, Aragorn.

Spre deosebire de cărţile lui J.R.R. Tolkien, regizorul Peter Jackson a ales să îl portretizeze pe Denethor ca pe un personaj negativ, scoţându-i în evidenţă egoismul, paranoia şi alienarea.

John Noble se alătură la East European Comic Con lui Robert Knepper (T-bag din „Prison Break“), Manu Bennett (Crixus din „Spartacus“), Kristian Nairn (Hodor din „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“), Osric Chau (Kevin din „Supernatural“) şi Dan Starkey (Strax din „Doctor Who“).

Totodată, la East European Comic Con, publicul va putea lua parte la paneluri interesante cu Michael Stevens, creatorul canalului Vsauce de pe YouTube, dar şi cu celebrităţi autohtone din mediul online (Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Doza de Haş, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider).

De asemenea, participanţii se vor putea fotografia pe Tronul de Fier din „Game of Thrones“ şi se vor plimba pe aleea artiştilor. Ei îşi vor putea testa cunoştinţele în cadrul unui test şi vor putea participa la concursul de cosplay.

Marea finală a campionatului regional de gaming, ESL SSL, va putea fi urmărită live numai la East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Organizatorii au pregătit celor aproximativ 35.000 de vizitatori asteptaţi, pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, şi o competiţie regională de gaming, precum şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care se vor putea testa cele mai noi apariţii, concursuri de cosplay, în care oricine se poate transforma în personajul preferat, quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi My Ticket, la preţul de 64 de lei, iar, în ultima săptămână, preţul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con se va desfăşura la complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 8 - 10 mai, şi este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite