Manu Bennett, Crixus din „Spartacus“, vine la European ComicCon. Kevin Sorbo şi-a anulat participarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Manu Bennett, în rolul gladiatorului Crixus
Actorul Manu Bennett, în rolul gladiatorului Crixus

Actorul Manu Bennett, cunoscut pentru rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes „Spartacus“, va veni în România la cea de-a treia ediţie a East European Comic Con, în timp ce Kevin Sorbo şi-a anulat participarea la evenimentul care se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la Romexpo din Bucureşti.

Actorul de origine neozeelandeză are o apetenţă pentru rolurile negative, fiind cunoscut şi pentru partitura lui Azog, liderul orcilor din seria „Hobbitul“, interpretarea fiind îndelung lăudată de regizorul Peter Jackson. De asemenea, Manu Bennett i-a dat viaţă legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes „Arcaşul/ Arrow“.

Lista sa de lungmetraje include şi mult premiatul „Lantana“, „The Marine“, unde îl are ca partener de ecran pe wrestlerul John Cena, „The Condemned“, dar şi apreciatul film japonez „Tomoko“.

Pe de altă parte, Kevin Sorbo nu mai poate lua parte la eveniment din cauza unor filmări care au apărut în perioada în care trebuia să participe la East European Comic Con. Actorul a declarat că şi-ar fi dorit foarte mult să îşi cunoască fanii din România şi a promis că va face tot posibilul pentru a veni la ediţia din 2016 a East European Comic Con, având în acest sens tot sprijinul organizatorilor.

În zilele următoare se vor anunţa şi alte nume importante din lumea fascinantă a filmelor şi serialelor care se vor alătura lui Manu Bennett şi Kristian Nairn (interpretul lui Hodor din „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“).

Creative Monkeyz şi Sector 7 sunt primele celebrităţi din mediul online care vor fi prezente pe scena East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Organizatorii au pregătit celor aproximativ 35.000 de vizitatori asteptaţi, pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, şi o competiţie regională de gaming, precum şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care se vor putea testa cele mai noi apariţii, concursuri de cosplay, în care oricine se poate transforma în personajul preferat, quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi My Ticket, la preţul de 64 de lei, iar, în ultima săptămână, costul va fi de 79 de lei. East European Comic Con se va desfăşura la complexul Romexpo, în perioada 8 - 10 mai, şi este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite