Sfecla roşie, leguma care luptă împotriva tumorilor. De ce trebuie s-o incluzi în dietă

Sfecla roşie, leguma care luptă împotriva tumorilor. De ce trebuie s-o incluzi în dietă

Sfecla roşie este unul dntre alimentele-medicament ale nturii, cu efecte uimitoare în diverse afecţiuni, în special în bolile de sânge, cele de ficat şi în cele tumorale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sfecla roşie se numără printre legumele care pot fi păstrate şi în lunile geroase de iarnă, fără a-şi pierde calităţile. Ea reprezintă un ajutor extraordinar pentru organism, în timpul sezonului rece.

Este considerată cel mai puternic purificator al sângelui. Pe lângă numeroasele beneficii pentru sănătate, această legumă are puţine calorii (43 kcal/100 g), fiind un element de bază ȋn diete.

Sfecla roşie se poate consuma crudă, coaptă sau fiartă, în salate, în sucuri şi smotthie-uri, în supe sau piureuri. Şi încă un avantaj:sfecla roşie este un ajutor extraordinar pentru sănătatea copiilor încă din timpul vieţii intrauterine, substanţele sale active protejând fetusul. În medicina naturistă, sfecla este folostiă de sute de de ani, pentru proprietăţile sale vindecătoare în bolile sângelui, în cele tumorale sau ale ficatului.

Află aici ce afecţiuni tratează sfecla roşie, de la tumori la hipertensiune şi boli digestive.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările