Vergil Chițac și Florin Mitroi candidează din partea PNL Constanța la Primăria și Consiliul Județean Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL Constanța informează că vor candida, din partea partidului, pentru Consiliul Județean Florin Mitroi și Vergil Chițac, pentru la Primăria Constanța.

Vergil Chițac, primar Constanța. FOTO INQUAM Photos George Călin

Alegerile din 2024 sunt poate cele mai relevante din ultimii 20 de ani, spun liberalii, care menționează pericolul „amenințării populiste”.

Avem runde succesive de alegeri, pe toate planurile, într-o perioadă de crize suprapuse care nu dau semne de oprire. Avem o amenințare populistă care se manifestă, în diverse doze, în mai multe partide. Constanța are nevoie de un parteneriat puternic, eficient și complementar.

Florin Mitroi este actualul primar din Valu lui Traian, despre care PNL Constanța afirmă că va debloca toate proiectele încremenite în CJC

Consiliul Județean are nevoie de un lider și de o direcție foarte clară și noi credem că Florin Mitroi este cel mai în măsură să dea această direcție acum pentru următorii 4 sau chiar 8 ani.

Vergil Chițac, care candidează pentru un nou mandat la Primăria Constanța, a făcut în numai trei ani, „ceea ce administrațiile precedente nu au făcut în ultimii 12 ani”, gandul.ro.

Îți trebuie curaj să duci în spate proiecte de aproape un miliard de euro pentru constănțeni, preponderent din fonduri europene și să comprimi toate aceste proiecte în timp, pentru că înaintea lui nimeni nu a făcut nimic, spune organizația locală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite