Şoşoacă, supusa în străinătate, rebelă în România. Ce a făcut senatoarea în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea Diana Șoșoacă, aflată într-o călătorie la Roma, s-a conformat solicitărilor oamenilor legii de a închide filmarea, renunțând astfel la abordarea cu care a obișnuit publicul român. În țară, senatoarea s-a regăsit deseori în ultimii ani în mijlocul unor scandaluri tocmai din cauza faptului că refuza să respecte astfel de solicitări. 

Senatoarea refuză adesea să închidă filmările FOTO Inquam Photos
Senatoarea refuză adesea să închidă filmările FOTO Inquam Photos

- Opriți, vă rog, opriți! Nu filmați!

- 5 minute...Nu, nu...e pentru mine.

- Nu, nu faceți video. Aici nu faceți video.

- Fără video? Unde? Unde se poate?

- Acolo...

- Ok... Deci, asta este, că nu ne lasă să mai filmăm. Deci, o să închidem acum live-ul pentru că nu avem voie să mergem mai departe”, este dialogul purtat de senatoare și un om al legii din Italia, potrivit Digi24.

În țară, senatoare s-a cosacrat prin scandalurile provocate în momente asemănătoare, nu numai în cadrul discuțiilor cu colegii din Parlament, dar și în cazul oamenilor legii din România. 

Nu de puține ori, senatoarea a refuzat să închidă filmarea, în timpul pandemiei refuzând purtarea măștii și fiind prezent la protestele din centrul Capitalei. 

Aceeași situație s-a repetat și în Parlamentul României, unde senatoarea a fost surprinsă adesea certându-se cu telefonul în mână în timpul ședințelor. 

Diana Șoșoacă a intervenit recent într-un protest al agricultorilor, împingându-i pe aceștia să încalce regulile impuse de autorități, care i-au oprit să intre în Capitală, dar și încercând să negocieze cu oamenii legii permiterea trecerii acestora. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite