Soțul Dianei Șoșoacă: „Șeful MISA pe Europa”, care ar fi și „agent Mossad”, o consiliază pe senatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Silvestru Șoșoacă a susținut într-un interviu acordat Digi24 că senatoarea este consiliată de un „șef MISA”, care ar fi și „agent Mossad” și care vrea să îi distrugă cariera politică. Soțul senatoarei este convins că trebuie să intre în lupta politică.

Se anunță divorțul în familia și partidul senatoarei FOTO Arhivă Adevărul
Se anunță divorțul în familia și partidul senatoarei FOTO Arhivă Adevărul

„Nu dau nume concrete. Șă-și asume ea, că sunt consilierii ei. Unii plătiți, unii neplătiți, bineînțeles. Sunt mulți binevoitori, cu ghilimele, care vin cu tot felul de idei. Unele năstrușnice, altele bune. Aici e vorba de un domn consilier care nu este prins în acte. Mai este și șeful MISA pe Europa, bănuiesc că este agent Mossad. Adică un om care vrea să-i facă cariera politică praf”, a susținut Dumitru Silvestru Șoșoacă într-un interviu acordat Digi24

Soțul senatoarei își anunță intrarea în cursa politică

Printre altele, șoțul Dianei Șoșoacă a mai spus că este deranjat de faptul că senatoarei încă îi poartă numele, anunțând astfel divorțul. 

Bineînțeles, voi face acțiune juridică. Voi fi din nou prim-vicepreședintele partidului”, a mai afirmat Silvestru Șoșoacă, explicând că partidul SOS România este fondat la inițiativa sa și concluzionând: „se pare că va trebui să renunț confortul liniei a doua și să intru în lupta față în față, piept în piept cu adversarii politici, candidând și eu”.

Divorț în familia și partidul Dianei Șoșoacă 

Familia și partidul Dianei Șoșoacă par a fi pe cale să se destrame, în contextul izbucnirii unui scandal public între senatoare și soțul său după ce l-a suspendat din funcția pe care o avea în partid. 

Ulterior, sâmbătă, Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost exclus din partid printr-o decizie a Comitetului Național Politic al SOS România, despre care soțul spune că este ilegală. 

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat într-o reuniune a formaţiunii SOS, că a decis să îl suspende din funcţia de prim-vicepreşedinte pe soţul său, Silvestru Şoşoacă, pentru a-și salva familia. 

„Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să îl suspend din funcţia de prim-vicepreşedinte, astfel încât semnătura lui să nu mai însemne nimic, şi în momentul ăla, nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”, a explicat Diana Şoşoacă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite