Siegfried Mureșan: E timpul să spunem foarte clar - AUR = URSS. Simion dorește să pună pe același palier de neîncredere UE și Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul Siegfried Mureșan a comentat discursul împotriva UE al șefului AUR, afirmând că George Simion „face propaganda rusă pe față” și încearcă „să pună pe același palier de neîncredere Uniunea Europeană și Rusia”.

FOTO Facebook
FOTO Facebook

<<Iată ce ne spune George Simion și iată de ce face propaganda Rusiei: „Să oprim noua Uniune Sovietică de la Bruxelles,” a spus George Simion ieri la Timișoara. În momentul de față Rusia știe că nimeni în Europa nu mai este atras de modul lor de viață bazat pe sărăcie, teroare, frică, ură și șantaj. De aceea, acum rușii nu mai încearcă să creeze un curent prorus în Uniunea Europeană, ci încearcă să creeze un curent anti-european. Rusia dorește reducerea încrederii în Uniunea Europeană>>, a scris Siegfried Mureșan pe Facebook.

Potrivit eurodeputatului liberal, „George Simion exact asta face. Știe că încrederea în Rusia nu mai există și dorește să pună pe același palier de neîncredere Uniunea Europeană și Rusia. Exact aceasta este intenția Rusiei. El face propagandă rusă pe față. E timpul să spunem foarte clar: AUR = URSS”. 

Simion, nou atac la adresa UE

Afirmațiile eurodeputatului vin în contextul în care șeful AUR, George Simion, a lansat în cadrul unui discurs, la Timișoara, un nou atac la adresa Uniunii Europene, pe care a numit-o „noua Uniune Sovietică”, afirmând că o să îi oprească pe toți cei care „încearcă să impună noua ordine globală”.

„Am venit direct din Polonia. Am avut ieri la Varșovia întâlniri cu aliații noștri polonezi, probabil printre puținii, dacă nu singurii, care înțeleg ce înseamnă să fii între două imperii, între imperiul răului de la est, care încă face victime, și acest nou imperiu ideologic, această nouă Uniune Sovietică cu comisarii ei de la Bruxelles, care încearcă să ne schimbe obiceiurile, felul de a trăi, felul de a înțelege viața și de a ne respecta înaintașii și libertatea creștină a acestui continent”, a spus liderul AUR într-un discurs la Timișoara.

George Simion a continuat: „cred că ați văzut că a căzut și Grecia zilele trecute. Au zis și colegii mei înainte, e o boală mondială care funcționează fie prin marota numită corectitudine politică, fie prin cenzură, printr-o nouă dictatură și ideologia asta nouă, neomarxistă, globalistă, soroșistă, încearcă să ne aducă pe toți la același nivel. Dar pe noi Dumnezeu ne-a creat diferiți și suntem datori, împreună, la nivelul instituțiilor europene, din Europa din care facem parte atât istoric, cât și geografic, să ne luptăm cu tot ce avem”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite