Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand a recuperat peste 180 de voturi: „Este nevoie de implicarea tuturor”

0
Publicat:

Primarul în funcție al Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi, 13 iunie, printr-o postare pe Facebook că a recuperat peste 185 de voturi.

Clotilde Armand la vot.
Clotilde Armand a anunțat că a depus „peste 80 solicitări de renumărare”.FOTO Inquam Photos/Saul Pop

„Într-o singură secție verificată din nou am recuperat 185 de voturi. Una singură și 166. Peste 1000 nu se găsesc iar alte câteva sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective. Am depus peste 80 solicitări de renumărare și n-am primit niciun răspuns din partea BES. Este nevoie de implicarea tuturor pentru a putea fi renumărate voturile din Sectorul 1”, se arată în postarea făcută de Clotilde Armand.

De asemenea, într-o altă postare, făcută în cursul nopții de miercuri spre joi, edilul Sectorului 1 vorbește despre o „fraudă” la Secția 144.

Altă fraudă. La secţia nr. 144 a mers metoda de fraudare a voturilor denumită 'suveică' de minune! Este confirmată frauda în noul proces verbal de pe site-ul AEP în care este scris că 4 voturi s-au regăsit în urna altei secţii! Le este frică să renumere voturile. Fiindcă au furat mii de voturi într-un mod îngrozitor", a transmis Clotilde Armand.

Amintim faptul că Armand s-a prezentat miercuri, 12 iunie, la Biroul Electoral al Sectorului 1 și a susținut că este victima unei fraude în timpul alegerilor.

Sunt mai multe nereguli. Sunt nereguli legate de persoanele care sunt în Biroul Electoral de sector. Sunt persoane neidentificate care umblă în Biroul Electoral de sector. Umblă în sacii care sunt acolo sus, persoane care nu sunt autorizate în saci deschişi”, a acuzat Clotilde Armand. Adică exact ceea ce i s-a reproșat chiar ei în anul 2020.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite