Cum explică Rareș Bogdan purtarea unui ceas de zeci de mii de euro la piață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și eurodeputat, a precizat că a mers cu ceasul în valoare de zeci de mii de euro la piață deoarece este un om asumat și îşi permite să poarte ceea ce vrea, nu Pobeda, cum prefera Stalin, nici îmbrăcăminte în stilul lui Mao Zedong.

Rareș Bogdan piața Șimleul Silvaniei. Foto: Facebook Rareș Bogdan
Rareș Bogdan piața Șimleul Silvaniei. Foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a fost observat în cadrul unei vizite la o piață din Şimleul Silvaniei, că purta un ceas Rolex. Europarlamentul a declarat că este un om asumat, de aceea îşi permite să poarte şi ceasuri de care vrea şi costume şi nu se duce în salopetă. „Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac?”, a mai punctat prim-vicepreședintele PNL.

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a transmis europarlamentarul.

Întrebat dacă este moral acest gest, Rareş Bogdan a spus: „Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite