Premierul a declarat că s-a discutat reorganizarea ministerelor ca parte a reducerii cheltuielilor publice | VIDEO

0
Publicat:

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că în continuarea măsurilor pentru reducerea cheltuielilor publice se derulează procesul de reorganizare a ministerelor, în această săptămână fiind discutate reorganizările a şase ministere, urmând ca restul să fi analizat săptămâna următoare, scrie Agerpres.

Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO: gov.ro
Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO: gov.ro

Guvernul a României a hotărât adoptarea unui set complex de măsuri pentru reducerea cheltuielilor publice și întărirea disciplinei financiare. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fguv.ro%2Fvideos%2F655724136739195%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

„Continuăm reducerea cheltuielilor statului. Săptămâna aceasta am discutat reorganizarea a şase ministere, săptămâna viitoare vom continua cu restul. În final vor rămâne mai puţine instituţii cu puncte unice de avizare a documentelor, reducând astfel birocraţia”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite