Ponta, despre buget: „Nu e perfect, dar e cel mai bun pe care îl puteam avea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta Foto Adevărul
Victor Ponta Foto Adevărul

Premierul Victor Ponta a declarat joi că bugetul nu este perfect, dar este cea mai bună variantă care a putut fi creată. Declaraţia a fost făcut în Parlament, după adoptarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale pe anul 2013.


„Nu este un buget perfect, dar e cel mai bun buget pe care îl puteam avea. Au fost lucruri pe care le-am putut îndrepta în timpul dezbaterilor parlamentare. E bine că avem un buget votat, iar acum trebuie să avem grijă să cheltuim banii cât mai bine, să mai facem economie“, a afirmat Victor Ponta.

Referitor la retrimiterea statutului la Comisia de Statut, premierul a subliniat că din punctul său de vedere această problemă ar fi trebuit închisă astăzi.

„Referitor strict la cei incompatibili, mie mi s-a părut că dacă ai un rapoort de la ANI este în interesul tău să te duci să conteşti. Azi trebuia să se închidă problema. Îmi pare rău că nu s-a închis“, a mai precizat Ponta, subliniind că situaţia a fost generată de faptul că ceea ce s-a discutat în Comisia de Statut  e afost diferit de discuţia din plen.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite