Piedone refuză retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei: „Nu au cum să culeagă roadele”. Ce le-a cerut liderilor PSD și PNL

0
Publicat:

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a afirmat într-o intervenție la România TV că ar fi susținut-o pe Gabriela Firea într-o alianță, dacă era desemnată de la început. 

Piedone refuză retragerea candidaturii FOTO Inquam / Octav Ganea
Piedone refuză retragerea candidaturii FOTO Inquam / Octav Ganea

„L-am urmărit în detaliu pe domnul Marcel Ciolacu. Acest partid mic, PUSL, are propria lui coloană vertebrală și asta se numește Piedone. Nu mă dezic de la nimic. Eu mi-am depus candidatura, pe cuvântul meu, mă duc în prăpastie și nu mă întorc. Este exclus a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclus! Exclus! Exclus! Indiferent de rezultatul votului, cuvântul meu în fața cetățenilor valorează mai mult decât degringolada coaliției”, a spus Cristian Popescu Piedone într-o intervenție telefonică la România TV.

Continuând, Piedone a afirmat că le-a cerut celor doi lideri de partid intrarea PUSL în alianță. 

<<Cel bun care trebuia să fie candidat, și aici vorbesc de Gabriela Fierea, dacă o acceptau la începuturi. Dacă spuneau de la început „o susținem pe Gabriela Firea”, era altceva. Trebuiau să aibă verticalitatea să își asume! Atunci eu le-am cerut celor doi președinți de partid, dacă acceptau ca PUSL să intre în această alianță, să ne măsurăm, vedeam care era cel mai bun, pentru că trebuie să îl înfrângem pe Nicușor Dan. Nu știu de ce le-a „puțit” Piedone. Dacă îl alegeau pe Piedone sau pe Gabriela Firea de la începuturi cu siguranță astăzi eram în spatele Gabrielei Firea și o susțineam>>, a mai explicat edilul.

Totodat, șeful executiv al PUSL a susținut că este favorizat de „degringolada coaliției”„Se va vedea la alegerile din 9 iunie. Eu astăzi sunt poziționat pe primul loc, mi-am ocupat locul. Eu simt zilnic ceea ce trăiesc în teritoriu, iar ei abia acum încep să simtă, că au coborât acum din Olimp. Vineri, Cristian Popescu Piedone, la mine nu vor exista proiecte, eu voi lansa ceva ce se numește „contract cu cetățenii”. Apoi, în Săptămâna Mare, eu voi pleca în vacanță cu nepoții, pentru că eu îmi permit, spre deosebire ei. Eu am băgat sămânța în pământ, ei abia azi au băgat-o, nu au cum să culeagă roadele. Nu le ajunge timpul”, a mai declarat Cristian Popescu Piedone. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite