Mirel Palada, condamnat să presteze muncă la cimitir

0
Publicat:

Condamnat la un an și 8 luni de închisoare cu suspendare, Mirel Palada, sociolog și fost purtător de cuvânt al Guvernului condus de Victor Ponta, ar urma să presteze și 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Palada a ocupat poziția de purtător de cuvânt timp de un an în guvernarea Ponta FOTO Marian Iliescu
Palada a ocupat poziția de purtător de cuvânt timp de un an în guvernarea Ponta FOTO Marian Iliescu

Mirel Palada a fost trimis în judecată anul trecut după ce a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind depistat la data de 8 octombrie 2020, la volanul unei mașini, în Bucureşti, emanând halenă alcoolică.

Conform sentinţei, Mirel Palada va sta doi ani sub supraveghere, perioadă în care este obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii timp de 90 de zile la ADP Sector 2 sau Primăria Municipiului Bucureşti - Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.

Inițial, Judecătoria Sectorului 2 îi aplicase lui Palada o pedeapsă de doi ani şi două luni închisoare cu suspendare.

Bătaie pe platoul unei televiziuni

Mirela Palada mai are o condamnare penală. În decembrie 2020, a primit 6 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei, pentru că l-a lovit în 2017 pe fostul senator USR Mihai Goţiu pe platoul unei emisiuni tv în timpul pauzei. Cei doi participau la o dezbatere politică la postul B1 TV.

Avea ceva de împărţit cu el de dinainte, dar nu se face! Doamne, Dumnezeule! Nu mai sunt bună de nimic“, a susținut moderatoarea emisiunii la acel moment, vizibil afectată de incident.

„Execuții electrice” ale jurnaliștilor

Mirel Palada a deținut funcția de purtător de cuvânt în timpul guvernării lui Victor Ponta, demis la numai un an de la numire în urma unui mesaj jignitor la adresa jurnaliștilor.

În calitate de purtător de cuvânt a transmis pe Facebook că îi face plăcere să „execute electric“, prin blocarea pe Facebook, pe diferiţi jurnalişti „obiectivi“. „Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este”, a transmis atunci Palada.

Anterior a fost consilier pe probleme de strategii guvernamentale.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite