Ministrul Familiei, Natalia Intotero, spune că Marcel Boloş nu i-a mai răspuns la telefon din luna octombrie, după ce i-a tăiat fondurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministra Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat, luni, că sunt foarte multe proiecte pentru care nu reușește să obțină finanțare, fondurile fiind tăiate de ministrul Finanţelor, Marcel Boloş. Intotero susține că ministrul Finanţelor nu i-a mai răspuns la telefoane din octombrie anul trecut.

Natalia Intotero: Boloș ne-a tăiat toată finanţarea pe anumite proiecte Foto Mediafax
Natalia Intotero: Boloș ne-a tăiat toată finanţarea pe anumite proiecte Foto Mediafax

Prezentă la Arad la evenimentul „Fără Bariere - TOT Adevărul Despre Droguri”, Natalia Intotero a fost întrebată de jurnalişti dacă la nivelul Guvernului există programe noi de creştere a natalităţii, în condiţiile în care cele derulate în anii anteriori nu au avut rezultatele aşteptate.

Ea a răspuns că pentru ca programele să aibă succes trebuie convins şi ministrul Finanţelor, care ar fi tăiat mai multe finanţări.

Avem foarte multe proiecte, foarte bune, dar aici cred că ar trebui să îl convingeţi şi pe domnul ministru Boloş, să fie puţin mai atent, pentru că ne-a tăiat toată finanţarea pe absolut tot ce înseamnă astfel de proiecte. Chiar mâine, o delegaţie din partea mai multor ONG-uri cu activitate în domeniu, şi nu numai, va merge la prim-ministru, pentru că au fost şi la ministrul Finanţelor şi efectiv au fost păcăliţi.

S-a promis că o să se regleze în cadru legal, am fost de acord cu toţii cu o ordonanţă, iar apoi a zis că 'trebuie să mergeţi voi să căutaţi bani la alte ministere'. Am făcut solicitare, din păcate, toţi colegii miniştri ne-au răspuns că nu au bani pentru a ne da din bugetele lor. Se puteau găsi soluţii, dar cred că pentru domnul Boloş nu este o prioritate, nu înţelege, efectiv”, a declarat Intotero, conform Agerpres.

Întrebată de ce nu discută mai mult în Guvern aceste probleme, ministru Familiei a spus că Marcel Boloş nu i-a mai răspuns la telefoane din octombrie 2023.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite