Lucian Bode: Obiectivul Schengen va fi atins curând

0
0
Publicat:

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a transmis tinerilor liberali prezenți la Școala de Vară că obiectivul aderării la spațiul Schengen va fi atins curând.

Ministrul Afacerilor Interne susține că România va intra în curând în Schengen FOTO: INQUAM
Ministrul Afacerilor Interne susține că România va intra în curând în Schengen FOTO: INQUAM

Lucian Bode a arătat că aderarea României la Schengen este un obiectiv al PNL, iar acesta va fi atins curând. De asemenea, acesta a menționat că partidul din care face parte a avut o importantă contribuție la această realizare.

„Sunt două teme majore pe lista Partidului Național Liberal, care ne dorim să fie îndeplinite cu succes în guvernarea liberală. Când obiectivul Schengen va fi atins și credeți-mă eu sunt convins că va fi atins curând, să spuneți și să fiți mândri că PNL a avut o contribuție importantă la această realizarea. Aderarea la spațiul Schengen încheie definitiv procesul de tranziție, va fi o barieră înlăturată” , a declarat secretarul general al PNL.

Un al doilea obiectiv al PNL, conform secretarului general al partidului, este câștigarea electoratului tânăr în majoritatea marilor orașe și centre universitare din țară la alegerile locale din 2024.

„Obiectivul aderării Schengen, ridicarea MCV, vă va da vouă viitoare generații de politicieni ai PNL o mai mare marjă de acțiune și de inițiativă politică. Vreau ca voi să aveți rolul decisiv în câștigarea electoratului tânăr în București și în marile centre universitare. Voi sunteți actorii principali în acest proces, să câștigăm majoritatea marilor orașe și centre universitare la alegerile locale din 2024, acesta este un obiectiv major pe care trebuie să îl atingem” , a precizat Lucian Bode.

Lucian Bode i-a îndemnat pe tinerii liberali să lupte pentru idei și principii și nu pentru funcții, deoarece acestea vor veni pe măsura performanțelor.

„Luptaţi pentru idei şi principii în primul rând, nu pentru funcţii! Ele vor veni cu timpul, pe măsura performanţelor dumneavoastră. (...) Nu vă lăsaţi intimidaţi de competitori nou apăruţi pe scena politică, pentru că aţi văzut: a fost un foc de paie care s-a stins, după ce i-au amăgit pe români spunându-le cum vor salva ei naţiunea, iată că au sfârşit prin a-şi propune să devină, eventual, un reper. Voi trebuie să fiţi perseverenţi, să aveţi consistenţă şi să fiţi constanţi în acţiune”, le-a transmis Lucian Bode tinerilor liberali prezenți la Școala de Vară a TNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite