Liderii PNL s-au întâlnit la Vila Lac. Ce discuții vor aborda liberalii | SURSE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Nicolae Ciucă, miniștrii liberali și liderii filialelor PNL din țară și București s-au întâlnit astăzi, de la ora 16:00, într-o ședință la Vila Lac, potrivit surselor „Adevărul”.

Liderii PNL s-au întâlnit la Vila Lac FOTO: Inquam Photos
Liderii PNL s-au întâlnit la Vila Lac FOTO: Inquam Photos

Liderii PNL vor pregăti sesiunea parlamentară care va începe zilele următoare și vor discuta despre poziția politică a partidului din perioada următoare, potrivit Agerpres.

„Este o şedinţă de început de an şi de sesiune parlamentară între conducerea partidului şi liderii ai acestui partid. Este în pregătirea sesiunii parlamentare şi despre poziţia politică din următoarea perioadă", potrivit sursei citate.

Întâlnirea de astăzi are loc înainte de Biroul Politic Național al PNL, care va avea loc luni, 30 ianuarie, de la ora 18:00, în Parlament.

Din Biroul Politic Național fac parte membrii Biroului Executiv și liderii de filiale județene, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie prezenți la ședință cei mai importanți oameni din rândul liberalilor. Este o ședință cu două zile înainte de începerea sesiunii parlamentare. 

Reuniunea e cu atât mai relevantă pentru stabilirea priorităților PNL în ultima sesiune parlamentară când se vor bucura și de cel mai mare sprijin de la Palatul Victoria, în condițiile în care în mai are loc schimbarea de premier. Prin urmare, liderii PNL pot discuta cu Nicolae Ciucă despre inițiativele care ar trebui grăbite atât pe linie guvernamentală, cât și pe linie parlamentară. 

Potrivit informațiilor „Adevărul”, o temă care ar urma să figureze pe agenda întâlnirii este relația cu PSD, în condițiile în care social-democrații au început să intensifice atacurile nu doar la persoane marginale din PNL, ci și la miniștri din Guvernul Ciucă, în ciuda faptului că au zis că nu vor face acest lucru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite