Jurnalistul Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul TVR Mihai Constantin va fi noul purtătorul de cuvânt al Guvernului, potrivit unor surse ale Agerpres.

Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului FOTO: TVR
Mihai Constantin, noul purtător de cuvânt al Guvernului FOTO: TVR

Mihai Constantin îl înlocuiește astfel de Dan Cărbunaru, care a fost purtător de cuvânt pe perioada în care la șefia Executivului se afla Nicolae Ciucă. Potrivit Pagina de Mediu, numirea în funcție ar trebui să aibă loc din 15 iulie. 

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, Mihai Constantin lucrează la postul public de televiziune din anul 2002, iar în ultima perioadă a realizat rubrica GhiDigital, în Telejurnalul de duminică seară, potrivit Știri.tvr.ro.

Sursa citată arată că Mihai Constantin a fost colaborator al revistei Academia Cațavencu timp de doi ani. Începând din 1996 a lucrat ca reporter la Libertatea și ulterior ca reporter pentru agenția de presă Associated Press și PROTV.

Noul purtătorul de cuvânt al Guvernului a fost rezident  în Washington, corespondent al TVR în Statele Unite ale Americii, transmițând știri și reportaje despre comunitățile de români  și despre evenimentele care au marcat realitatea americană în anii 2005-2007, potrivit sursei citate.

Mihai Constantin a moderat în cadrul TVR emisiunea „Lumea în care trăim”. De asemenea, acesta a moderat și emisiuni electorale și a intervievat mai multe personalităţi politice.

În anul 2009 acesta a realizat emisiunea „Aproape de tine”, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne și a dezbătut subiectele de actualitate la Tema Zilei, la TVR 1. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite