Fostul candidat la președinție din partea partidului lui Dan Voiculescu s-a înscris în AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramona Bruynseels, fost candidat la președinție din partea partidului lui Dan Voiculescu, a anunțat că s-a înscris în AUR. Bruynseels a explicat decizia argumentând că „pe acest drum” este „liberă” și că probabil că vocea i s-ar fi pierdut într-un alt partid.  

Fosta candidată la prezidențiale a hotărât să se alăture AUR FOTO Arrhivă
Fosta candidată la prezidențiale a hotărât să se alăture AUR FOTO Arrhivă

M-am înscris în AUR pentru că mi-a ajuns! Am văzut și din exterior și din interior ce înseamnă politica, cine ne conduce și cum o face. Am văzut și ascultat și ce îmi spun oamenii pe stradă. Ce variante aveam? Să merg pe ideea tradițională de creștere în politică, întrând într-o "familie" politică clasică, în care probabil că vocea mea s-ar fi pierdut, sau să o iau pe acest drum al unei formațiuni disruptive, unde sunt liberă și unde, împreună cu colegii mei, chiar încercăm să redăm oamenilor încrederea în România”, a scris Ramona Bruynseels pe Facebook. 

Fosta candidată la alegerile prezidențiale a mai transmis că nu este adepta violenței, însă susține respectul pentru oameni și pentru țara, pe care l-a regăsit în AUR. 

Totodată, Ramona Bruynseels a argumentat că „a contat foarte mult” și faptul că a „putut discuta normal cu George Simion”, în contextul în care românii sunt  „obișnuiți cu aroganța și împietrirea celor care ne conduc”. 

Dragii mei, AUR nu este nici extremist, nici pro-rus, nici un partid de huligani. A fi patriot nu înseamnă că ești extremist. De pro-rus nici nu vorbesc, știți și voi că nu aș fi putut intra într-o formațiune cu o astfel de viziune. lar despre huligani, eu una nu i-am întâlnit în AUR. Am întâlnit în schimb tineri patrioți care visează la România Mare, doctori minunați, profesori universitari, antreprenori mai mici și mai mari, oameni cinstiți care muncesc din greu pentru a-și ține copiii la facultate, oameni necăjiți și dezamăgiți după multe minciuni și promisiuni nerespectate, doctori și doctoranzi pe bune în diverse domenii, români plecați din țară care suferă pentru că ar reveni dar le e frică să o facă pentru că nu mai cred în nimeni și nimic de aici”, a mai transmis Ramona Bruynseels. 

Fosta candidată la prezidențiale a mai explicat că a hotărât să intre în AUR, susținând că se identifică cu românii plecați la muncă în Diaspora. 

„Pentru că viața mi-a oferit multe experiențe, pentru că știu cum e să fii și sărac dar și să ai de toate, pentru că mama mea, cu educație medie, a muncit aproape toată viața ei în trei schimburi iar eu am ajuns să am o diplomă de Harvard, pentru că fratele meu este în Spania de 20 de ani trecând prin greutăți, îi înțeleg pe toți și mă identific cu dorințele, așteptările și speranța lor că România va redeveni ACASĂ pentru toți românii. De aceea sunt în AUR”.

Potrivit fostei candidate PPUSL, , „AUR este un partid puternic, aflat deja în parlament”, dar și „o echipa care va crește și care va demonstra că România poate avea o conducere cu gândul la cei mulți”. 

Cine este Ramona Bruynseels 

În cadrul evenimentului festiv Gala Oamenilor de Succes din 2020, Ramona Ioana Bruynseels, preşedinta Partidului Re:Start România, a luat premiul pentru Singura Femeie Preşedinte de Partid politic din România şi pentru excelenţă în politica românească.

Ramona Ioana Bruynseels şi Restart România s-a alăturat în același an organizaţiei PMP Ilfov sprijindu-l pe Rizia Tudorache la şefia Consiliului Judeţean Ilfov.

Șefa de partid a candidat în 2019 la alegerile prezidențiale, din partes partidului lui Dan Voiculescu, PPUSL. 

Fosta candidată pentru fotoliul de la Cotroceni s-a afirmat și în urma unei gafe făcute într-o emisiune la Digi24. Bruynseels a afirmat că România şi Rusia sunt „împreună parte a NATO”, şi că cele două ţări ar trebui să continue „exerciţiile militare bilaterale”.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri