Gala Oamenilor de Succes. Ramona Ioana Bruynseels a luat premiul pentru singura femeie preşedinte de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul evenimentului festiv Gala Oamenilor de Succes, care a avut loc în Bucureşti, Ramona Ioana Bruynseels, Preşedinta Partidului Re:Start România, a luat premiul pentru Singura Femeie Preşedinte de Partid politic din România şi pentru excelenţă în politica românească.

Curajul de a fi „bătăioasă”, sinceră şi dedicată unui viitor mai bun pentru România a fost demonstrat atât în campania de anul trecut – când a candidat la funcţia de preşedinte al României –, cât şi anul acesta, când a reuşit să creeze şi să energizeze un partid nou – Re:Start România – în numai patru luni, ajungând să aibă candidaţi în 17 judeţe ale ţării. Eforturile şi dedicarea ei iată că nu rămân neobservate de către oamenii care apreciază cu adevărat aceste calităţi pe care trebuie să le aibă orice politician sau om de stat. 

În discursul său, la primirea premiului, Ramona Ioana Bruynseels a declarat: „Premiul primit la Gala Oamenilor de Succes mă onorează. Da, sunt singura femeie preşedinte de partid din România. Tocmai de aceea doresc să lansez un mesaj către femeile din România: daca nu ne implicăm în politică şi în activităţi civice, anulăm sacrificiile făcute de mamele, bunicile noastre şi eroinele acestui neam şi compromitem viitorul copiilor noştri, fetiţe sau băieţei. Eu am credinţa că noi toţi, împreună, femei, bărbaţi, tineri, vârstnici, profesori, doctori, ţărani, politicieni, formatori de opinie, corporatişti, muncitori, intelectuali putem îndrepta lucrurile în România, dând un adevărat restart frumoasei noastre ţări”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite