Blonda lui Voiculescu, după gafa despre NATO: A fost o exprimare nefericită cu o inversiune a topicii frazei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Ioana Bruynseels FOTO Facebook
Ramona Ioana Bruynseels FOTO Facebook

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste (formaţiune controlată de Dan Voiculescu), a venit cu o explicaţie pentru gafa de luni seară când a afirmat că Rusia este parte a NATO. Aceasta relatează că a fost vorba de o eroare de exprimare şi ştie despre relaţiile dintre NATO şi Rusia din experienţa sa ca jurnalist în presa militară.

„Sunt convinsă, însă, că nu pune nimeni la îndoială faptul că nu aş şti structura NATO şi relaţiile ei cu Rusia.

Pentru cine nu ştie, am fost inclusiv, câţiva ani, reporter voluntar în presa militară, la Radio şi TVR Cluj. Mai jos, o amintire din timpul unui exerciţiu militar NATO de la Turda, cu colegi din mai multe ţări. A fost o onoare şi o plăcere să lucrez cu trupele României, respectiv, Corpul IV Armata Teritorial Transilvania, şi cele ale NATO”, a explicat Ramona Ioana într-o postare pe Facebook.

Candidatul PRU a eplicat apoi că gafa de aseară a fost de fapt o exprimare nefericită, cauzată de o „inversiune a topicii frazei” care a fost apoi speculată de presă.

„Când am răspuns întrebării, mă refeream la faptul că România, membră a NATO, trebuie să aibă exerciţii comune, colaborare cu Rusia. Suntem, împreună cu Rusia, implicaţi în tot ce se întâmplă în regiunea noastră şi împreună trebuie să veghem asupra stabilităţii regionale. A fost o inversiune a topicii frazei, care a generat această neînţelegere. Da, am avut o exprimare nefericită şi a fost speculată ca atare”, a conchis aceasta.


Ramona Ioana Bruyneels FOTO Facebook

Imagine indisponibilă

Întrebată despre partenerii din Est ai României, adică Ucraina şi Republica Moldova, Ramona Ioana Bruynseels a afirmat aseară la Digi24 că Rusia este parte a NATO. „Nu îi ignorăm total şi nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exerciţiile bilaterale şi exerciţiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite