Firea, pe primul loc în cursa pentru primăria Capitalei. Unde se situează Nicușor Dan în sondajul comandat de PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL a comandat un sondaj pentru a vedea care este intenția de vot a bucureștenilor în ceea ce privește Primăria Capitalei. Astfel, au putut testa și șansele lui Ilie Bolojan, președinte al CJ și fost primar al orașului Oradea, de a ocupa funcția de primar al Bucureștiului la alegerile din 2024, potrivit news.ro, citat de Libertatea.

Gabriela Firea
Gabriela Firea a fost cotată cu 34% intenție de vot. FOTO: gov.ro

Se pare că Ilie Bolojan ar fi refuzat să facă arte din sondajul comandat de PNL București, susținând într-o ședință a liberalilor faptul că „nu am fost întrebat” și „nu mă interesează”. Însă, în cadrul sondajului, a fost cotat cu 22% ca intenție de vot, fiind la egalitate cu liberalul Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6 din București și lider al filialei din Capitală.

Actual primar orașului, Nicușor Dan, a fost cotat cu 17% intenție de vot, iar liderul USR București, Vlad Voiculescu, cu 11%.

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, s-a situat pe primul loc cu 34% intenție de vot, aceasta fiind candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2024.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri