SONDAJ Avangarde. Firea ar câștiga Primăria Capitalei dacă acum ar avea loc alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui sondaj Avangarde, la comanda Digi24, Gabriela Firea este alegerea bucureștenilor la Primăria Capitalei, iar PSD este partidul în care românii au cea mai mare încredere la alegerile parlamentare.

Gabriela Firea, candidatul favorit al bucureștenilor la Primăria Capitalei FOTO: GOV.RO
Gabriela Firea, candidatul favorit al bucureștenilor la Primăria Capitalei FOTO: GOV.RO

Potrivit Sondajului „Barometrul opiniei publice”, realizat de Avangarde, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, dumneavoastră personal cu ce partid ați vota?”, din total de 37% care au indicat un partid, 34% au ales PSD, 25% PNL, 13% AUR, 12% USR, 6 % PMP, 3% Pro România.

SONDAJ AVANGARDE ALEGERI PARLAMENTARE 2024

Sondajul realizat de Avangarde, la comanda Digi24, a prezentat variante diferite de candidați pentru respectivul partid din care fac parte și listele diferite pe care s-ar putea afla în cazul alegerilor locale.

Potrivit primei variante, Gabriela Firea ar primi 30% din voturile bucureștenilor la Primăria Capitalei, Nicușor Dan ar strânge 18% din voturi, Ciprian Ciucu 18%, Vlad Voiculescu 14%, George Simion 12%, Ioana Constantin 4%, altul 4%.

SONDAJ AVANGARDE PRIMĂRIA CAPITALEI

Politicianul care se bucură de cea mai mare încredere în rândul bucureștenilor este Robert Negoiță cu 25%, Gabriela Firea cu 23%, Daniel Băluță cu 23%, Cătălin Drulă cu 22%, Ciprian Ciucu cu 20%, Alexandru Rafila cu 19%, Nicușor Dan cu 16%, Vlad Voiculescu cu 15%, Octavian Berceanu cu 13%, Clotilde Armand cu 12%, Ioana Constantin cu 7% și George Simion cu 6%.

SONDAJ AVANGARDE POLITICIAN FAVORIT

Sondajul a fost efectuat de Avangarde în perioada 07.09.2022 – 14.09.2022 pe un eșantion de 901 oameni. Metoda culegerii datelor a fost CATI (telefonic). Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 3,4%, potrivit DIGI24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite