Filiala PNL condusă de Marcel Vela îl susţine pe Ludovic Orban pentru şefia partidului: „Ca premier, a avut curajul şi priceperea să salveze vieţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filiala PNL Caraş-Severin îl susţine pe Ludovic Orban pentru şefia partidului. FOTO: Arhivă
Filiala PNL Caraş-Severin îl susţine pe Ludovic Orban pentru şefia partidului. FOTO: Arhivă

Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, a declarat, sâmbătă, că organizaţia pe care o conduce a decis să îl susţină pe Ludovic Orban pentru funcţia de preşedinte al PNL la congresul din luna septembrie, deoarece a avut curajul şi priceperea să salveze vieţi „în cel mai dramatic an al României de după Al Doilea Război Mondial”.

„Am avut o şedină a organizaţiei judeţene, a Colegiului director, în care am stabilit data alegerilor în filială, norma de reprezentare pentru fiecare organizaţie şi calendarul de alegeri în fiecare  organizaţie în cele 77 de UAT-uri din judeţul Caraş-Severin, din Banatul de munte.  În acelaşi timp, în cadrul şedinţei, ne-am exprimat încă o dată susţinerea pentru domnul preşedinte Ludovic Orban ca şi candidat la Congresul din septembrie şi eu ca preşedinte sunt alături de domnia sa, în echipa sa şi filiala şi-a manifestat, aşa cum ştiţi, ca şi în viitor, la competiţia din luna septembrie, să fim alături de domnia sa. Argumentele sunt foarte multe. Pot spune doar că a dovedit ca premier, în cel mai dramatic an al României de după Al Doilea Război Mondial că a avut curajul şi priceperea  să salveze vieţi. O spun în cunoştinţă de cauză şi nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive”, a declarat Marcel Vela, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vela a adăugat că, făcând parte din echipa guvernamentală a lui Ludovic Orban, ca ministru de Interne, este normal să rămână alături de acesta.

„Sunteţi cu toţii la curent cu orice eveniment, orice acţiune a Guvernului României care a dovedit, un guvern liberal condus de preşedintele Ludovic Orban, competenţă, curaj şi patriotism. Făcâd parte din această echipă condusă de premierul Ludovic Orban mi se pare normal să rămân alături de domnia sa şi să luptăm alături pentru o lume mai bună, o Românie dezvoltată şi o perspectăvă mai dezvoltată pentru toţi compatrioţii noştri”, a declarat Marcel Vela.

Alegerile interne în filiala Caraş-Severin au fost stabilite pentru data de 17 iulie 2021.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite