Boc, despre Ludovic Orban: Benzina lui se apropie de sfârşit. Dacă nu era preşedintele Iohannis, PNL nu era la guvernare

0
0
Emil Boc FOTO Emil Boc / Facebook
Emil Boc FOTO Emil Boc / Facebook

Primarul Municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a declarat că Partidul Naţional Liberal nu intra la Guvernare, dacă nu era preşedintele Klaus Iohannis şi că actualul preşedinte al partidului nu mai poate să ducă partidul la nivelul următor, argumentând că rolul său a fost important la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era preşedintele Ioahnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecţi cu istoria! 

Potrivit opiniei liderului, actualul preşedinte al PNL nu poate duce partidul mai departe. 

„Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”, a declarant Emil Boc într-o emisiune la Ziua Live.

El a completat că „atunci trebuie să te uiţi la un lider care are capacitatea din mers, din partid, să ducă partidul la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică şi îşi doreşte să schimbe în bine, îşi asumă schimbările importante, partea asta de vaccinare, de pandemie s-a implicat total ”, a mai spus Emil Boc depre premier.

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite