Elena Lasconi, atac dur la adresa lui Iohannis: ”E perceput ca leneș la nivel internațional, e un politician foarte slab”

0
Publicat:

Proiectul de lege ce prevede ca președintele în funcție să poată candida la alegerile parlamentare, depus miercuri 18 septembrie de PNL, a stârnit numeroase discuții. Iar Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale, a criticat puternic acest proiect de lege controversat.

Elena Lasconi îl critică dur pe președintele României FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Elena Lasconi îl critică dur pe președintele României FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Concret, ar urma să fie votată o lege ce i-ar da dreptul lui Klaus Iohannis să candideze pentru o funcție politică și să fie președinte al țării, în același timp, lucru ce la ora actuală este interzis de Constituție.

Mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis se termină pe 21 decembrie, numai că, până atunci, sunt alegeri parlamentare pe data de 1 decembrie.

Prezentă în studioul Euronews România, Elena Lasconi a avut o reacție foarte dură în legătură cu acest proiect de lege foarte controversat ce i-ar permite lui Klaus Iohannis să candideze pentru Senat pentru PNL București pe prima poziție pe listă. Totodată, ea i-a făcut o radiografie dură mandatului actualului șef al statului, despre care a spus că este perceput ca ”leneș” la nivel internațional.

”Este lung drumul de la NATO la lista de senatori ai PNL. Este exagerat de lung drumul și de la un post călduț undeva la nivelul Uniunii Europene la această listă de senatori. Mi-a plăcut un titlu pe care l-am citit în presă, titlu scris de un jurnalist. Acest președinte Klaus Iohannis este un președinte cerșetor. Nu a reușit să obțină niciunul dintre posturile pe care și le visa tocmai pentru că la nivel internațional este perceput ca leneș. E un politician foarte slab și nu a mai reușit să obțină nimic. Și atunci s-a gândit ce ar fi să mai încerce puțin, deși 9 din 10 români nu îl plac pe Klaus Iohannis, pentru că 10 ani nu a existat”, a declarat Elena Lasconi.

https://www.facebook.com/reel/497531363044788

Candidata USR la alegerile prezidențiale a fost foarte critică și în ceea ce privește lipsa de activitate a lui Klaus Iohannis, criticându-l și pentru deplasările dese cu avioane private închiriate pe banii statului român.

”În ultimii cinci ani nu l-am văzut în Parlament, nu l-am văzut bătându-se pentru nimic, ci doar în vacanțe de lux, doar în călătorii cu avioane de lux. Nu este normal ce se întâmplă. Și dacă PSD ar susține o asemenea lege, deși mi se pare flagrant să ai o lege care să îi susțină pe anumiți candidați. Dacă PSD susține asta o să demonstreze că au fost mereu în cârdășie cu PNL”, a mai spus Elena Lasconi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite