Comisia de anchetă Călăraşi l-a invitat la audieri pe fostul primar din Nana, care a murit în 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Invitaţia a fost adresată de senatorul PSD Gabriela Firea FOTO Mediafax
Invitaţia a fost adresată de senatorul PSD Gabriela Firea FOTO Mediafax

Comisia parlamentară de anchetă Călăraşi l-a invitat, marţi, la audieri pe fostul primar al comunei Nana Dumitru Budeşteanu, care a murit în anul 2008.

Luni, sunt audiaţi de membrii comisiei foştii prefecţi ai judeţului Călăraşi Doru Ioan Tărăcilă, Jenel Şerban şi Lilian Ionescu.

Pentru ziua de marţi, mai sunt aşteptaţi la audieri secretara primăriei Nana, Tudoriţa Nicolae, şi agentul agricol al primăriei, Marian Dobre.

Anunţul invitării la comisie a fostului primar al comunei Nana Dumitru Budeşteanu a fost făcut săptămâna trecută de către senatorul PSD Gabriela Firea.

“Avem luni, de la ora 15.00, fostul prefect de Călăraşi Doru Ioan Tărăcilă, de la ora 16.00 – fostul prefect Jenel Şerban, de la ora 17.00 – fostul prefect de Călăraşi Lilian Ionescu. Pentru ziua de marţi vor veni la audieri fostul primar al comunei Nana, Dumitru Budeşteanu, de la ora 11.00 – secretara primăriei Nana, Tudoriţa Nicolae, de la 12.00 lucrătorul agricol al comunei Nana, Marian Dobre”, a anunţat Firea.

Citeşte şi:

Şeful ANRP, audiat în Comisia Nana: Verificările făcute de Corpul de Control în mai nu au avut legătură cu terenul cumpărat de Ioana Băsescu

Preşedintele ANRP, George Boeşu, a declarat miercuri că verificările făcute de Corpul de Control al autorităţii nu au avut legătură cu terenul cumpărat de fiica preşedintelui, Ioana Băsescu.

Primarul din Nana: Mi-ar plăcea să o cunosc pe Ioana Băsescu, poate la culesul grâului

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, a declarat marţi, la finalul audierilor din comisia parlamentară de anchetă privind terenul cumpărat de fiica preşedintelui, că Ioana Băsescu nu a trecut niciodată prin localitate, dar că i-ar plăcea să o vadă la culescul grâului.

Prefectul judeţului Călăraşi, la audierile Comisiei Nana: Ar putea exista titluri de proprietate ai căror autori să fie decedaţi

Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din comuna Nana, judeţul Călăraşi, i-a audiat astăzi pe reprezentanţii Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Călăraşi şi pe prefectul judeţului, George Iacob.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite