Ciolacu: „Pilonul II de pensii nu trebuie desfiinţat, dar trebuie dezvoltată toată legislaţia”. Ce spune şeful PSD despre exceptarea de la plata contribuţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhiv[
Marcel Ciolacu FOTO Arhiv[

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu există vreo discuţie în partid sau în Coaliţie cu privire la reducere contribuţiei la Pilonul II de pensii, arătând în acelaşi timp că, în opinia sa, acesta nu trebuie desfiinţat, însă „trebuie dezvoltată toată legislaţia” pe acest sector.

Preşedintele PSD a declarat, fiind întrebat, că nu există vreo discuţie în partid sau în Coaliţie cu privire la reducere contribuţiei la Pilonul II de pensii. 

În ceea ce priveşte criticile asupra introducerii taxării dividendelor, şeful PSD a declarat că nu ştie să existe o modificare în acest sens, fiind întrebat dacă va susţine revenirea la exceptarea de la plată. „Ştiţi că reglementator este ASF, ar trebui în acea zonă să se vină cu anumite variante”, a spus Ciolacu. 

„Eu cred că pilonul II nu trebuie desfiinţat, dar trebuie să dezvoltăm şi ceea ce priveşte asigurările private, tot lanţul, este insuficient ce s-a făcut. Trebuie dezvoltată toată legislaţia şi să îi dăm cu totul şi cu totul altă anvergură”, a mai spus Ciolacu. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite