Ciolacu, întâlnire cu președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan. Discuții despre securitatea din regiunea Caucazului de Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul României s-a întâlnit marți, la Palatul Victoria, cu președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan, doamna Sahiba Gafarova. Discuțiile dintre cei doi au vizat cooperarea bilaterală româno-azeră.

Ciolacu, întâlnire cu președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan
Ciolacu, întâlnire cu președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan

„Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a primit-o astăzi, la Palatul Victoria, pe doamna Sahiba Gafarova, președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan, care se află în vizită în România. Discuțiile dintre cei doi înalți oficiali au vizat cooperarea bilaterală româno-azeră, în contextul Parteneriatului strategic între cele două țări. Șeful Executivului român a remarcat dialogul constant, din ultima perioadă, în cadrul Comisiei Mixte Interguvernamentale România-Azerbaidjan de colaborare economico-comercială și tehnico-științifică și a salutat cooperarea în domeniul energiei”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

De asemenea, premierul României și președintele Parlamentului Republicii Azerbaidjan au discutat despre situația de securitate din regiunea Caucazului de Sud.

„Prim-ministrul României a subliniat importanța asigurării unei zone stabile, sigure și prospere a Caucazului de Sud. În acest context, premierul Marcel Ciolacu a făcut un apel umanitar pe lângă oficialul azer, îndemnând la respectarea principiilor dreptului internațional și la normalizarea deplină a relațiilor dintre Azerbaidjan și Armenia”, precizează sursa citată.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite