Cine este Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD în urma unui scandal sexual

0
Publicat:

Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD pe fondul implicării într-un scandal sexual cu minori, este la primul mandat de parlamentar și a studiat Teologia. După ce au apărut fotografii în care ar apărea dezbrăcat alături de un tânăr, parlamentarul a susținut că nu este el în imagini.

image

Gândul.ro a publicat, duminică, 2 octombrie, fotografii în care deputatul ar apărea dezbrăcat alături de un alt bărbat, despre care s-a în mediul politic s-a vehiculat că ar fi minor. 

Fiind chestionat cu privire la ipostazele în care a fost surprins, demnitarul se apără susținând că nu este el în imagini și că nu îl cunoaște pe respectivul tânăr. 

Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat și drept dovadă că așteptăm să vedem soluția care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu știm nimic, ce e în spate, nu poți să vorbești”, a declarat Aurel Bălășoiu, potrivit Antena 3. 

"Nu (nu îl cunosc pe tânărul din fotografii – n.r.) şi oricum nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele. Nu sunt eu acolo (în fotografii – n.r.), ăsta e punctul meu de vedere”, a precizat parlamentarul.

Bălăşoiu a afirmat că nu va demisiona din Parlament, în contextul în care, după anunţul excluderii din formaţiune, PSD a i-a solicitat sa se retragă din funcţia de deputat şi a menţionat că va vota pentru ridicarea imunităţii, în cazul unei anchete penale. Aceeaşi abordare a avut-o şi USR, partid din opoziţie. 

Deşi primele informaţii venite pe filieră politică se refereau la imagini în care ar apărea în ipostaze intime cu un minor, până la acest moment procurorii nu au demarat o anchetă.

Activitatea din Parlament

Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu este deputat de Argeș, fiind membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

Înainte de a obține mandatul, a ocupat funcția de primar în comuna Rociu din județul Argeș, potrivit paginii administrației locale, fiind urmat pe fotoliul de edil de fiul său. 

Din 1991 până în 2004 a fost secretar al Consiliului Local, iar între anii 1981-1991 deputatul a ocupat funcția de contabil. 

Activitatea lui Aurel Bălăşoiu din Parlament se rezumă la doar două luări de cuvânt în plen, o dată la depunerea jurământului și o altă dată pentru a transmite o declaraţie politică despre „Creşterea galopantă a preţului carburanţilor şi impactul produs". 

În ceea  ce privește inițiativele legislative, parlamentarul a semnat 54 de documente, din care 11 au fost promulgate ca legi. 

Aurel Bălășoiu este căsătorit şi a urmat cursurile Facultăţii de Teologie a Universității Pitești, dar și Facultatea de Drept a Universității București. În multe din fotografiile postate pe Facebook apare la biserică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite