Bruce LeVell, consilier al lui Donald Trump, despre relațiile SUA-România: Să facem progrese privind schimburile comerciale

0
Publicat:

Bruce LeVell, consilier al lui Donald Trump, a declarat, pentru Adevǎrul, dacă va câștiga președinția SUA, fostul președinte va media discuții de pace în Ucraina. Totodatǎ, acesta a pledat pentru intensificarea schimburilor comerciale cu România.

Ce spune consilierul lui Donald Trump despre războiul din Ucraina. Foto: Adevărul
Ce spune consilierul lui Donald Trump despre războiul din Ucraina. Foto: Adevărul

La evenimentul "Make Europe Great Again", organizat de AUR la București, a participat şi unul dintre consilierii fostului preşedinte al SUA, Bruce LeVell, (consilier principal al lui Donald Trump, fost avocat al Small Business la Casa Albă). Acesta a pledat pentru negocieri de pace în rǎzboiul din Ucraina şi pentru o contribuție egalǎ a statelor membre la NATO. 

"Vorbesc în numele președintelui Trump în ceea ce privește dorința de a avea pace, dorința de a aduce oamenii la masa discuțiilor, în primul rând. Nu cred că acest lucru a fost accelerat de administrația Biden, iar unul dintre punctele forte ale președintelui Trump este negocierea, așezarea la masă (..) și discuțiile reale, așa cum a făcut în administrația anterioară. Ați văzut marele succes cu Kim Jong. Ați văzut succesele în care nu am avut războaie sub administrația Trump", a afirmat Bruce LeVell, pentru Adevarul.

Acesta a afirmat ca abilitățile de afacerist și de negociator reprezintă un avantaj pentru "atunci când va prelua președinția SUA" Donald Trump.

Referitor la evoluția NATO sub o nouă administrație Trump, consilierul fostului președinte susține că ar trebui ca toate statele membre să aloce resurse în mod egal.

Legat de relațiile cu România, afaceristul a precizat că dacă Donald Trump va câștiga un nou mandat, legăturile dintre cele două state se vor întări.

"Scopul nostru este facem progrese privind schimburile comerciale", a declarat Bruce LeVell.

"Admir reziliența și cultura românilor și este atât de plăcut să mă aflu în această mare națiune, casa marii gimnaste a lumii, Nadia Comăneci. Întotdeauna am fost un fan. Bucureștiul este foarte frumos, avem atât de multe în comun, valorile familiei, libertatea religioasa, independența de a avea și de a susține o afacere. Avem atât de multe în comun, chiar dacă suntem atât de departe", a conchis LeVell.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite