Antonescu vrea graţierea lui Gică Popescu: „Simbolurile sportului românesc trebuie apreciate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că se alătură personal demersului iniţiat de preşedintele clubului Dunărea Calafat, care a pornit o campanie menită să ducă la graţierea lui Gică Popescu.

„Precizez că fac această declaraţie în nume personal, având în vedere amintirea momentelor de bucurie şi de mândrie naţională pe care această personalitate le-a adus fiecărui român prin rezultatele obţinute sub culorile echipei naţionale de fotbal a României. De asemenea, nu trebuie să uităm că Gică Popescu, de-a lungul întregii sale activităţi sportive, a fost un adevărat ambasador al României, făcând apreciat numele ţării noastre, acolo unde politicul nu reuşea“, susţine Antonescu, într-un comunicat.

Totodată, el subliniază că s-a implicat şi în calitate de fost ministru al Tineretului şi Sportului şi lansează un apel pentru strângerea de semnături în favoarea lui Popescu.

„Cred că Gică Popescu trebuie privit prin prisma rezultatelor şi beneficiilor pe care le-a adus României de-a lungul timpului, iar în asemenea momente ar trebui să fim solidari. Astfel, fac un apel la toţi cei care s-au bucurat şi s-au simţit mândri că sunt români atunci când Gică Popescu juca sub culorile echipei naţionale, să se alăture acestui demers de strângere de semnături pentru graţiere.”, conchide el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite