Un senator buzoian cere graţiere pentru Gică Popescu. A lansat o petiţie online, pentru eliberarea „Baciului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarii se solidarizează şi ei cu fostul fotbalist Gică Popescu, condamnat la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”. Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, a iniţiat petiţia online ”Graţiere pentru Gică Popescu”, astfel ca semnăturile strânse să se adauge la lista de argumente menite să-l elibereze pe fostul mare fotbalist.


Parlamentarul buzoian este de părere că toţi românii sunt datori, pentru toate bucuriile aduse de-a lungul carierei sale remarcabile, să-i demonstreze lui Gică Popescu solidaritate.

În acest sens, senatorul UNPR Constantin Popa a iniţiat petiţi a on line ”Graţiere pentru Gică Popescu”, prin care şi-a propus să strângă cât mai multe semnături pentru ca „Baciul” să fie eliberat.

”Este un gest pe care îl fac din toată inima. Toţi greşim la un moment dat. Important este să punem în balanţă tot binele adus de acest om excepţional, de câte ori ne-a făcut mândri că suntem români. Există şi alte variante prin care să plătească pentru greşeala sancţionată de justiţie, prejudiciul a fost recuperat şi nu este drept să fie închis, în rând cu criminali şi violatori. Fac un apel la toţi românii să ni se alăture, să semneze petiţia, astfel încât Gică Popescu să fie graţiat”, a declarat Constantin Popa, senator UNPR Buzău.

Gică Popescu a fost condamnat la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”. În „Dosarul Transferurilor” au mai fost condamnaţi Goorge Copos, Cristi Borcea, fraţii Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

Citeşte şi:
Operatorul Tv Buzău, omorât de un bolid scăpat de sub control, a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni

VIDEO Un cameraman al unui post local de televiziune şi-a pierdut viaţa în timp ce filma un accident rutier

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite