Ana Birchall și-a anunțat candidatura independentă la prezidențiale. „Iubesc această țară, fără compromisuri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta ministră a Justiției Ana Birchall a anunțat că va candidat independent la alegerile prezidențiale care urmează să aibă loc în această toamnă. Ea a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

Ana Birchall candidează independent la prezidențiale / FOTO Arhivă personală
Ana Birchall candidează independent la prezidențiale / FOTO Arhivă personală

"Candidez pentru că iubesc această țară, fără compromisuri. Am simțit mereu că este datoria mea să răspund nevoilor și speranțelor românilor", a scris fosta ministră a Justiției pe pagina personală de Facebook.

Ea a declarat totodată că România "nu își poate descătușa potențialul" și nu se poate dezvolta cât timp "totul se clădește pe nisipurile mișcătoare ale corupției organizate și ale imposturii".

Pe site-ul personal, aceasta a scris că motivul pentru care a decis să candideze este faptul că "fiecare român înfruntă în fiecare zi nedreptatea" și că "fiecare român duce o luptă inegală cu incompetența și abuzul, cu legile care se aplică strâmb sau doar pentru unii, cu grupurile de interese care fură sistematic fonduri, voturi și ani din viața fiecărui cetățean".

În ceea ce privește alegerea de a candida independent și nu susținută de vreun partid, Ana Birchall a declarat că "România are nevoie de un președinte imparțial și independent".

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite