Alfred Simonis a fost ales președinte al PSD Timiș

0
Publicat:

Alfred Simonis a fost votat, sâmbătă, ca președinte al PSD Timiș în urma alegerilor care au avut loc în cadrul Conferinței Județene a Filialei. Social democratul este în prezent și președinte interimar al Camerei Deputaților.

Alfred Simonis a fost ales președinte al PSD Timiș FOTO: Facebook
Alfred Simonis a fost ales președinte al PSD Timiș FOTO: Facebook

„Am lansat câteva provocări. Mă bucur că după mai mulţi ani mai grei, în final, reuşim împreună în această echipă să deblocăm marile proiecte de infrastructură ale judeţului Timiş şi ale Timişoarei", a transmis Alfred Simonis, potrivit Agerpres.

Noul președinte al PSD Timișoara a transmis, într-o postare pe Facebook, că obiectivul filialei pentru 2024 este câștigarea alegerilor în Timiș.

„Primeste-i Doamne-n casa ta/Pe cei ce vin din Timisoara/Ei sunt ofranda cea mai grea/Pe care ti-o trimite tara. Pe aceste versuri ale lui Tudor Gheorghe am întâmpinat astăzi invitații Conferinței de alegeri a PSD Timiș.  Un nou mandat în fruntea organizației, noi provocări pentru mine și colegii mei, cărora le mulțumesc pentru votul de azi. Ne-am înhămat la o muncă grea a cărei rezultat trebuie sa fie unul singur: în 2024 câștigăm împreună alegerile în Timiș”, a transmis social democratul pe rețelele de socializare.

Marcel Ciolacu, prezent la alegeri, și-a exprimat convingerea că în anul 2024 noua echipă a social democraților din Timișoara va aborda corect toate rândurile de alegeri.

„Sunt ferm convins că de la Timiş şi Timişoara vor veni marile surprize. Din ceea ce a spus Alfred Simonis, toate proiectele în derulare în judeţ şi în Timişoara, mai puţin stadionul 'Dan Păltinişanu', sunt de peste 3 miliarde de euro; o muncă de echipă, alături de ministrul Transporturilor şi ministrul Sănătăţii, pentru că aceasta este zona majorităţii proiectelor. (...)", a precizat premierul Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite